L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 30 de agosto de 2015




COCA DE MORCILLA Y MANZANA (Receta de María José Ruiz Mellado)

INGREDIENTES
-Dos láminas de hojaldre
-4 morcillas 
-2 manzanas (amarillas o verdes según lo dulce que se quiera)
-Huevo batido para pintarla y sésamo

ELABORACIÓN
Se fríen las morcillas sin piel y se apartan. Se extiende una lámina de hojaldre encima ponemos la manzana en láminas y arriba de esta la morcilla, seguidamente la tapamos, pintamos con huevo, adornamos con sésamo, metemos al horno y bualaaaaá, cuando esté doradita y fría a degustar una riquisima coca. Venga animaros hacer y a ponerlas en estas fiestas, que son tan típicas y para el toro.
Esta receta es gentileza de mi sobrina Maite.


COCA DE BOTIFARRA I POMA (Recepta de María José Ruiz Mellado)

INGREDIENTS
-Dues làmines de pasta fullada
-4 botifarres 
-2 pomes (grogues o verdes segons el dolça que es vulga) 
-Ou batut per a pintar-la i sèsam

ELABORACIÓ
Es fregeixen les botifarres sense pell i s'aparten. S'estén una làmina de pasta fullada damunt posem la poma en làmines i a dalt d'aquesta la botifarra, seguidament la tapem, pintem amb ou, adornem amb sèsam, fiquem al forn i bualaaaaá, quan estiga daurada i freda a degustar una boníssima coca. Venja animar-vos fer i a posar-les en aquestes festes, que són tan típiques i per al bou. 
Aquesta recepta és gentilesa de la meua neboda Maite.

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