COCA D'ARROP (Recepta de Maria Ribelles)
INGREDIENTS
-100 ml de llet
- 100 ml d' oli
- 100 g de sucre
- 25 g de rent fresc
- Sal
- 2 ous
- Farina, la que admeta
- Llima ratllada
- Arrop
- 100 ml d' oli
- 100 g de sucre
- 25 g de rent fresc
- Sal
- 2 ous
- Farina, la que admeta
- Llima ratllada
- Arrop
ELABORACIÓ
Els barretgen els ingredients líquids primer i després s'afegeix la farina i es pasta fins que estiga ben fina i molleta. Aquesta pasta és com la de panquemaos que es pega molt. Es deixa fermentar un poc; es fica en la llanda, es punxa i es fica un poc al forn, es treu i van fican-se capes. Jo en fique al menys 4 i es fica aixi : una de farina, una altra de sucre glas i una altra d'oli (aixina 4 vegades) després es posa al forn un ratet, es trau i ja es posa l' arrop, jo punxe la coca abans per a que el arrop penetre dins. Els ingredients per a les molles no els he calculat, els fique a ull.
COCA DE ARROPE (Receta de Maria Ribelles)
INGREDIENTES
-100 ml de leche
- 100 ml de aceite
- 100 g de azúcar
- 25 g de levadura fresca
- Sal
- 2 huevos
- Harina, la que admita
- Limón rallado
ELABORACIÓN
Se mezlan los ingredientes líquidos primero y después se añade la harina y se amasa hasta que esté muy fina y blandita.Esta pasta es como la de panquemao que se pega mucho. Se deja fermentar un poco; se mete en la lata, se pincha y se mete un poco en el horno, se saca y van poniéndose capas. Yo meto al menos 4 y se mete así : una de harina, otra de azúcar glas y otra de aceite (así 4 veces) después se pone al horno un ratito, se saca y ya se pone el arrope, jo pincho la coca antes para que el arrope penetre dentro. Los ingredientes para las migas no los he calculado, los meto a ojo.
INGREDIENTES
-100 ml de leche
- 100 ml de aceite
- 100 g de azúcar
- 25 g de levadura fresca
- Sal
- 2 huevos
- Harina, la que admita
- Limón rallado
ELABORACIÓN
Se mezlan los ingredientes líquidos primero y después se añade la harina y se amasa hasta que esté muy fina y blandita.Esta pasta es como la de panquemao que se pega mucho. Se deja fermentar un poco; se mete en la lata, se pincha y se mete un poco en el horno, se saca y van poniéndose capas. Yo meto al menos 4 y se mete así : una de harina, otra de azúcar glas y otra de aceite (así 4 veces) después se pone al horno un ratito, se saca y ya se pone el arrope, jo pincho la coca antes para que el arrope penetre dentro. Los ingredientes para las migas no los he calculado, los meto a ojo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario