PASTÍS DE DÒNUTS (Recepta de Cruz B-z)
INGREDIENTS
Per a la base:
- 3 dònuts
- 8 sobaos (es pot substituir per galetes)
- 3 dònuts
- 8 sobaos (es pot substituir per galetes)
Per a la crema:
- 6 dònuts
- 300 g formatge d'untar
- 500 ml de nata per a muntar
- 250 ml de llet
- 125 g de sucre
- 2 sobres de quallada
- 6 dònuts
- 300 g formatge d'untar
- 500 ml de nata per a muntar
- 250 ml de llet
- 125 g de sucre
- 2 sobres de quallada
Per a la cobertura:
- 2 dònuts
- 5-7 galetes
- 30 g de mantega
- 30 g de sucre bru
- mitja culleradeta de canyella
- 2 dònuts
- 5-7 galetes
- 30 g de mantega
- 30 g de sucre bru
- mitja culleradeta de canyella
ELABORACIÓ
- Es piquen els dònuts i els sobaos fins que queden ben triturats. Es folra la base del motle fent pressió, quedant una base uniforme.
- En un cassó es tira la nata, la llet, el formatge, el sucre i la quallada, removent perquè no es creme.
- Quan tots els ingredients estiguen integrats, afegir els dònuts (prèviament triturats) i seguir removent fins que comence a bullir. Es pot deixar tal qual la crema o bé passar-la per la batedora perquè quede més fina (jo sí la vaig triturar)
- Reservar en la nevera tapada amb paper film un mínim de 4 hores, encara que està millor d'un dia per a un altre.
- Triturar els dònuts, les galetes, la mantega, el sucre i la canyella conjuntament. Cubir la superfície del motle. Desemmotllar i a gaudir.
- En un cassó es tira la nata, la llet, el formatge, el sucre i la quallada, removent perquè no es creme.
- Quan tots els ingredients estiguen integrats, afegir els dònuts (prèviament triturats) i seguir removent fins que comence a bullir. Es pot deixar tal qual la crema o bé passar-la per la batedora perquè quede més fina (jo sí la vaig triturar)
- Reservar en la nevera tapada amb paper film un mínim de 4 hores, encara que està millor d'un dia per a un altre.
- Triturar els dònuts, les galetes, la mantega, el sucre i la canyella conjuntament. Cubir la superfície del motle. Desemmotllar i a gaudir.
TARTA DE DONUTS (Receta de Cruz B-z)
INGREDIENTES
Para la base:
- 3 donuts
- 8 sobaos (se puede substituir por galletas)
- 3 donuts
- 8 sobaos (se puede substituir por galletas)
Para la crema:
- 6 donuts
- 300 g queso de untar
- 500 ml de nata para montar
- 250 ml de leche
- 125 g de azúcar
- 2 sobres de cuajada
- 6 donuts
- 300 g queso de untar
- 500 ml de nata para montar
- 250 ml de leche
- 125 g de azúcar
- 2 sobres de cuajada
Para la cobertura:
- 2 donuts
- 5-7 galletas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de azúcar moreno
- media cucharadita de canela
- 2 donuts
- 5-7 galletas
- 30 g de mantequilla
- 30 g de azúcar moreno
- media cucharadita de canela
ELABORACIÓN
- Se pican los donuts y los sobaos hasta que queden bien triturados. Se forra la base del molde haciendo presión, quedando una base uniforme.
- En un cazo se echa la nata, la leche, el queso, el azúcar y la cuajada, removiendo para que no se queme.
- Cuando todos los ingredientes estén integrados, añadir los donuts (previamente triturados) y seguir removiendo hasta que empiece a hervir. Se puede dejar tal cual la crema o bien pasarla por la batidora para que quede más fina (yo sí la trituré)
- Reservar en la nevera tapada con papel film un mínimo de 4 horas, aunque está mejor de un día para otro.
- Triturar los donuts, las galletas, la mantequilla, el azúcar y la canela. Cubir la superficie del molde. Desmoldar y a disfrutar.
- En un cazo se echa la nata, la leche, el queso, el azúcar y la cuajada, removiendo para que no se queme.
- Cuando todos los ingredientes estén integrados, añadir los donuts (previamente triturados) y seguir removiendo hasta que empiece a hervir. Se puede dejar tal cual la crema o bien pasarla por la batidora para que quede más fina (yo sí la trituré)
- Reservar en la nevera tapada con papel film un mínimo de 4 horas, aunque está mejor de un día para otro.
- Triturar los donuts, las galletas, la mantequilla, el azúcar y la canela. Cubir la superficie del molde. Desmoldar y a disfrutar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario