L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.
domingo, 30 de agosto de 2015
TARTA DE ORXATA Y FARTONS (Receta de Charo Almenara Ribas)
INGREDIENTES
- 1litro de orxata
- Una tarrina de queso de untar (la marca que queráis)
- 2 sobres de cuajada
- 5 cucharas. soperas de azúcar
- Fartons
ELABORACIÓN
Mezclar todos los ingredientes bien desechos y poner al fuego hasta ebullición. Poner en el molde y por encima cortar los fartons por la mitad. Hacer de un día para otro .Espero que os guste, besos a todos.
PASTÍS D' ORXATA I FARTONS (Recepta de Charo Almenara Ribas)
INGREDIENTS
- 1litre d' orxata
- Una terrina de formatge d'untar (la marca que vulgueu)
- 2 sobres de quallada
- 5 culleres. soperes de sucre
- Fartons
ELABORACIÓ
Barrejar tots els ingredients ben deixalles i posar al foc fins a ebullició. Posar en el motle i per damunt tallar els fartons per la meitat. Fer d'un dia per a un altre .Espere que us agrade, besades a tots.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario