L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 30 de agosto de 2015



FIDEUÀ RÀPIDA (Recepta de Pepa Rodrigo Garcia)

INGREDIENTS
- Una bolsa de sopa (mercadona)
- Un litre de caldo de peix

- Fideus
- Oli, sal i colorant


ELABORACIÓ
Es sofregeix el peix, es posa la sal, el caldo i els fideus i a bollir. Per acompanyar un allioli ben fortet que és com ens agrada.



FIDEUÁ  RÁPIDA (Receta de Pepa Rodrigo García)

INGREDIENTES
- Una bolsa de sopa (mercadona)
- Un litro de caldo de pescado
- Fideos
- Aceite, sal y colorante

ELABORACIÓN
Se sofríe el pescado, se echa la sal, el caldo y los fideos y a hervir. Para acompañar un ajoaceite bien fuerte que es como nos gusta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario