ALCACHOFAS ASADAS (Receta de Paquita Comes Albors)
ESTA RECETA LA HACÍA MI MADRE, Y YO SIGO HACIÉNDOLA, EN CASA NOS GUSTA MUCHO A TODOS .
INGREDIENTES :
-ALCHACHOFAS
-ACEITE
-SAL
-AGUA
ELABORACIÓN :
SE CORTA EL RABO DE LAS ALCACHOFAS, SE PONEN BOCA ABAJO Y SE LES DA UNOS GOLPES CON EL PUÑO CERRADO PARA QUE SE ABRAN UN POCO.
A CONTINUACIÓN LAS LAVAMOS Y PONEMOS EN UNA CAZUELA, ECHAMOS UNA POCA SAL DENTRO DE CADA ALCACHOFA, UN POCO DE ACEITE Y PARA QUE ENTRE BIEN LA SAL Y EL ACEITE UN CHORRITO DE AGUA. DENTRO DE LA CAZUELA TAMBIÉN SE PONE UNA POCA AGUA Y ASÍ SE QUEDA MÁS TIERNA (AUNQUE DESPUÉS SE QUEDA SIN NADA DE AGUA) SE TIENE QUE TAPAR CON LA TAPA, A FUEGO LENTO PARA QUE SE HAGA BIEN DE DENTRO A FUERA. PARA COMER SE COGE HOJA POR HOJA Y SE ESTIRA PARA FUERA, ESPERO QUE OS GUSTE.
CARXOFES ROSTIDES (Recepta de Paquita Comes Albors)
AQUESTA RECEPTA LA FEIA LA MEUA MARE, I JO SEGUISC FENT-LA, A casa ENS AGRADA MOLT A TOTS .
INGREDIENTS :
-CARXOFES
-OLI
-SAL
-AIGUA
ELABORACIÓ :
ES TALLA LA CUA DE LES CARXOFES, ES POSEN DE CAP PER AVALL I SE'LS DÓNA UNS COLPS AMB EL PUNY TANCAT PERQUÈ S'ÒBRIGUEN UNA MICA.
A CONTINUACIÓ LES LLAVEM I POSEM EN UNA CASSOLA, TIREM UNA POCA SAL DINS DE CADA CARXOFA, UNA MICA D'OLI I PERQUÈ ENTRE BÉ LA SAL I L'OLI UN POC D'AIGUA. DINS DE LA CASSOLA TAMBÉ ES POSA UNA POCA AIGUA I AIXÍ ES QUEDA MÉS TENDRA (ENCARA QUE DESPRÉS ES QUEDA SENSE GENS D'AIGUA) S'HA DE TAPAR AMB LA TAPA, A FOC LENT PERQUÈ ES FAÇA BÉ DE DINS A FORA. PER A MENJAR S'AGAFA FULLA PER FULLA I S'ESTIRA PER A FORA, ESPERE QUE US AGRADE.
No hay comentarios:
Publicar un comentario