L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 4 de junio de 2015



ALCACHOFAS ASADAS (Receta de Paquita Comes Albors)

ESTA RECETA LA HACÍA MI MADRE, Y YO SIGO HACIÉNDOLA, EN CASA NOS GUSTA MUCHO A TODOS .

INGREDIENTES : 
-ALCHACHOFAS
-ACEITE
-SAL
-AGUA


ELABORACIÓN :

SE CORTA EL RABO DE LAS ALCACHOFAS, SE PONEN BOCA ABAJO Y SE LES DA UNOS GOLPES CON EL PUÑO CERRADO PARA QUE SE ABRAN UN POCO.

A CONTINUACIÓN LAS LAVAMOS Y PONEMOS EN UNA CAZUELA, ECHAMOS UNA POCA SAL DENTRO DE CADA ALCACHOFA, UN POCO DE ACEITE Y PARA QUE ENTRE BIEN LA SAL Y EL ACEITE UN CHORRITO DE AGUA.  DENTRO DE LA CAZUELA TAMBIÉN SE PONE UNA POCA AGUA Y ASÍ SE QUEDA MÁS TIERNA (AUNQUE DESPUÉS SE QUEDA SIN NADA DE AGUA)  SE TIENE QUE TAPAR CON LA TAPA, A FUEGO LENTO PARA QUE SE HAGA BIEN DE DENTRO A FUERA.  PARA COMER SE COGE HOJA POR HOJA Y SE ESTIRA PARA FUERA, ESPERO QUE OS GUSTE.



CARXOFES ROSTIDES (Recepta de Paquita Comes Albors)

AQUESTA RECEPTA LA FEIA LA MEUA MARE, I JO SEGUISC FENT-LA, A casa ENS AGRADA MOLT A TOTS .

INGREDIENTS : 
-CARXOFES
-OLI
-SAL
-AIGUA


ELABORACIÓ : 

ES TALLA LA CUA DE LES CARXOFES, ES POSEN DE CAP PER AVALL I SE'LS DÓNA UNS COLPS AMB EL PUNY TANCAT PERQUÈ S'ÒBRIGUEN UNA MICA.
A CONTINUACIÓ LES LLAVEM I POSEM EN UNA CASSOLA, TIREM UNA POCA SAL DINS DE CADA CARXOFA, UNA MICA D'OLI I PERQUÈ ENTRE BÉ LA SAL I L'OLI UN POC D'AIGUA. DINS DE LA CASSOLA TAMBÉ ES POSA UNA POCA AIGUA I AIXÍ ES QUEDA MÉS TENDRA (ENCARA QUE DESPRÉS ES QUEDA SENSE GENS D'AIGUA) S'HA DE TAPAR AMB LA TAPA, A FOC LENT PERQUÈ ES FAÇA BÉ DE DINS A FORA. PER A MENJAR S'AGAFA  FULLA PER FULLA I S'ESTIRA PER A FORA, ESPERE QUE US AGRAD
E.

No hay comentarios:

Publicar un comentario