L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 8 de junio de 2015



ESPAGUETIS CON SALCHICHAS FRANKFURT (Receta de Paquita Comes Albors)  

ESTE PLATO ES MUY SENCILLO PERO ESTA MUY BUENO 


INGREDIENTES: 
-ESPAGUETIS
-SALCHICHAS DE FRANKFURT
-ACEITE
-SAL
-CEBOLLA
-QUESO PARA GRATINAR

ELABORACIÓN :
SE CUECE LA PASTA CON UN CHORRITO DE ACEITE Y SAL,  CUANDO ESTÉ COCIDA SE PONE CON AGUA FRÍA,  SE RESERVA.  CORTAMOS LA CEBOLLA A TROCITOS Y SE FRÍE, CUANDO ESTÉ DORADITA PONEMOS LAS SALCHICHAS CORTADAS TAMBIÉN A TROCITOS.  MIENTRAS TANTO ESCURRIMOS LA PASTA, Y CUANDO ESTÉ LA AÑADIMOS Y MEZCLAMOS.  SE AÑADE EL QUESO Y SE MEZCLA.
LAS CANTIDADES COMO SIEMPRE SEGÚN COMENSALES. ESPERO OS GUSTE




ESPAGUETIS AMB SALSITXES FRANKFURT (Recepta de Paquita Comes Albors) 

AQUEST PLAT ÉS MOLT SENZILL PERÒ AQUESTA MOLT BO 

INGREDIENTS: 
-ESPAGUETIS
-SALSITXES DE FRANKFURT
-OLI 
-SAL 
-CEBA
-FORMATGE PER A GRATINAR 

ELABORACIÓ : 
ES COU LA PASTA AMB UN POC D'OLI I SAL, QUAN ESTIGA CUITA ES POSA AMB AIGUA FREDA, ES RESERVA. TALLEM LA CEBA A TROSSETS I ES FREGEIX, QUAN ESTIGA DAURADETA POSEM LES SALSITXES TALLADES TAMBÉ A TROSSETS. MENTRESTANT ESCORREM LA PASTA, I QUAN ESTIGA L'AFEGIM I BARREGEM. S'AFIG EL FORMATGE I ES BARREJA.
LES QUANTITATS COM SEMPRE SEGONS COMENSALS. ESPERE US AGRADE

No hay comentarios:

Publicar un comentario