L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 8 de junio de 2015




MERLUZA AL HORNO (Receta de Encarna Perales Aparisi)

Ingredientes:
-Filetes de merluza conjelada
-Patatas
-Cebolla
-Tomates
-Sal, pimienta negra, orégano
-Aceite de oliva
-Un vaso vino blanco
-Medio vaso de agua
Elaboración:
Desconjelar la merluza
Precalentar horno 180 grados
Pelamos y cortamos las patatas en rodajas no muy gruesas , también los tomates en rodajas y la cebolla en juliana ( tiras ).
Ahora colocamos los ingredientes por capas (primero untamos el fondo de la bandeja con aceite para que no se pague nada)
A continuación colocamos las tiras de cebolla, que cubramos todo el fondo. Le echamos sal y hacemos otra capa de patatas, le echamos sal y colocamos los tomates en rodajas, le echamos otra pizca de sal, y el orégano, pimienta negra. También vertemos el agua y el vino. Horneamos 30 minutos o hasta que las patatas estén blanditas al pincharlas.
Sacamos la bandeja del horno, colocamos los filetes, les echamos una pizca de sal.
Volvemos a poner al horno en la función gratinar 10 minutos que es lo que tarda en cocer el pescado.
Servir y comer.



LLUÇ Al FORN (Recepta d'Encarna Perales Aparisi)

Ingredients:
-Filets de lluç congelat
-Creïlles
-Ceba
-Tomaques
-Sal, pebre negre, orenga
-Oli d'oliva
-Un got va venir blanc
-Mitjà got d'aigua


Elaboració:
Descongelar el lluç
Precalfar el forn 180 graus
Pelem i tallem les creïlles en rodanxes no gaire gruixudes , també les tomaques en rodanxes i la ceba en juliana ( tires ).
Ara col·loquem els ingredients per capes (primer untem el fons de la safata amb oli perquè no es pague res)
A continuació col·loquem les tires de ceba, que cobrim tot el fons. Li tirem sal i fem una altra capa de creïlles, li tirem sal i col·loquem les tomaques en rodanxes, li tirem un altre polsim de sal, i l'orenga, pebre negre. També vertem l'aigua i el vi. Enfornem 30 minuts o fins que les creïlles estiguen blanetes en punxar-les.
Traiem la safata del forn, col·loquem els filets, els tirem un polsim de sal.
Tornem a posar al forn en la funció gratinar 10 minuts que és el que tarda a coure el peix.
Servir i menjar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario