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domingo, 14 de junio de 2015




PASTÍS KINDER BUENO (Recepta de Cruz Bayarri)
Té un sabor molt suau i encara que faça calor no és un pastís pesat.
Jo he utilitzat un motle de 23 cm, si utilitzeu un més gran haureu de posar més quantitat sinó se us quedarà massa plana.

INGREDIENTS:
- 30 galetes tipus María
- 90 g de mantega
- 6 barretes de Kinder Bueno
- 250 g de nata per a muntar
- 125 g de llet sencera
- 125 g de formatge tipus Philadelphia
- 65 g de sucre
- 5 fulles de gelatina
- Per a decorar: xocolata rallada, fideus de xocolata, Conguitos, avellanes...

ELABORACIÓ:
- Primer poseu les fulles de gelatina en aigua freda perquè es vagen hidratant. Reserveu.
- Tritureu les galetes fins que es convertisquen en pols. Foneu la mantega en el microones (de 30 en 30 segons en manera descongelació)
- Barregeu la mantega i la galeta fins que tinga una textura d'arena mullada. Cobriu la base del motle amb la galeta. Reserveu en la nevera.
- Tritureu ben les barretes de Kinder.
- En un cassó poseu les barretes, el sucre, la nata, la llet i el formatge. Calfeu a foc mitjà sense deixar de remoure. fins que estiguen tots els ingredients integrats.
- Escorreu l'aigua de les fulles de gelatina i les incorporem a la mescla però fora del foc. Removeu fins que s'hagen dissolt completament. Torneu a portar la mescla al foc fins que comence a bullir. Retireu del foc.
- Aboqueu la mescla en el motle i ho deixeu refredar en la nevera un mínim de 6 hores.
- Quan estiga quallada, decoreu amb el que més us agrade. En aquest cas jo vaig posar una mica de xocolata rallada
Us recomane que la feu d'un dia per a un altre, està molt més bona.


TARTA KINDER BUENO (Receta de Cruz Bayarri)
Tiene un sabor muy suave y aunque haga calor no es una tarta pesada.
Yo he utilizado un molde de 23 cm, si utilizáis uno más grande tendréis que poner más cantidad sino se os quedará demasiado plana.

INGREDIENTES:
- 30 galletas tipo María
- 90 g de mantequilla
- 6 barritas de Kinder Bueno
- 250 g de nata para montar
- 125 g de leche entera
- 125 g de queso tipo Philadelphia
- 65 g de azúcar
- 5 hojas de gelatina
- Para decorar: chocolate rallado, fideos de chocolate, Conguitos, avellanas...

ELABORACIÓN:
- Primero poned las hojas de gelatina en agua fría para que se vayan hidratando. Reservad.
- Triturad las galletas hasta que se conviertan en polvo. Derretís la mantequilla en el microondas (de 30 en 30 segundos en modo descongelación)
- Mezcláis la mantequilla y la galleta hasta que tenga una textura de arena mojada. Cubrís la base del molde con la galleta. Reserváis en la nevera.
- Triturad bien las barritas de Kinder.
- En un cazo ponéis las barritas, el azúcar, la nata, la leche y el queso. Calentáis a fuego medio sin dejar de remover. hasta que estén todos los ingredientes integrados.
- Escurrís el agua de las hojas de gelatina y las incorporamos a la mezcla pero fuera del fuego. Removed hasta que se hayan disuelto completamente. Volved a llevar la mezcla al fuego hasta que empiece a hervir. Retiráis del fuego.
- Vertéis la mezcla en el molde y lo dejáis enfriar en la nevera un mínimo de 6 horas.
- Cuando esté quajada, decoráis con lo que más os guste. En este caso yo rallé un poco de chocolate.
Os recomiendo que la hagáis de un día para otro, está mucho más buena.

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