L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

martes, 16 de junio de 2015



TOMBET DE BENASAL (Receta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTES:

-1 conejo
-caracoles (yo los puse congelados)
-1 cebolla grande
-1/2 pimiento rojo
-1 cabeza de ajos
-tomate rayado o triturado
-coñac
- almendras
-laurel, romero y tomillo
-agua




PREPARACIÓN:
-Se trocea el conejo en trozos pequeños y se fríe, reservar.
-En el mismo aceite rehogar la cebolla, el pimiento y los ajos cortados en trozos pequeñitos, cuando esté se añade el tomate.
-Hacer una majada con las almendras y el hígado del conejo, y cuando ya esté el tomate bien rehogado poner la majada de almendras y darle unas vueltas. 
-Añadir un buen chorro de coñac (si os atrevéis flambear) y reducir hasta que desaparezca todo el líquido.
-Agregar agua, todas las hiervas, poner el conejo y que hierva todo a fuego lento.
-Cuando lleva un ratito hirviendo agregar los caracoles y seguir la cocción hasta que consideréis que está cocinado...

Si no tenéis coñac también se puede hacer con vino...eso ya es a gustos.
Si flambeáis tener en cuenta que es imprescindible apagar el extractor!!!




TOMBET DE BENASSAL (Recepta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTS:
-1 conill
-caragols (jo els vaig posar congelats)
-1 ceba gran
-1/2 pimentó roig
-1 cabeça d'alls
-tomaca rallada o triturada
-conyac
-ametles
-llorer, romaní i timó
-aigua


PREPARACIÓ:
-Es trosseja el conill en trossos xicotets i es fregeix, reservar.
-En el mateix oli ofegar la ceba, el pebrot i els alls tallats en trossos petitons, quan estiga s'afig la tomaca.
-Fer una majada amb les ametles i el fetge del conill, i quan ja estiga la tomaca ben ofegada posar la majada d'ametles i donar-li unes voltes. 
-Afegir un bon doll de conyac (si us atreviu flamejar) i reduir fins que desaparega tot el líquid.
-Agregar aigua, totes les herves, posar el conill i que bulla tot a foc lent.
-Quan porta una estoneta bullint agregar els caragols i seguir la cocció fins que considereu que està cuinat...
Si no teniu conyac també es pot fer amb vi...açò ja és a gustos.
Si flamegeu tindre en compte que és imprescindible apagar el extractor!!!

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