L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 8 de junio de 2015



FLAN DE CHOCOLATE (Receta de Salinera Adcg)

INGREDIENTES: 
- 1/2 Litro de leche entera
-1/2 Litro de nata para montar
-1 Pastilla de tres chocolates Nestle
-1 Caja de flan royal
- Un poco más de medio rulo de galletas tipo maria
- Caramelo líquido
-Chocolate para rallar (opcional)

PROCEDIMIENTO
-Se reserva la mitad de la leche para diluir el sobre de flan
-En un cazo se pone a calentar el resto de la leche y la nata, cuando esté caliente se trocea el chocolate y se agrega, cuando esté mezclado y bien disuelto se agrega el sobre que hemos diluido con la leche reservada
- Se carameliza un molde y se vierte el contenido del cazo, se agrega la galleta que previamente habremos desmenuzado por encima, con una cuchara sumergiremos un poco para que se empapen y dejar enfriar en la nevera 3 o 4 horas
- Se desmolda y se adorna como una prefiera, en este caso es de chocolate rallado





FLAM DE XOCOLATA (Recepta de Salinera Adcg)

INGREDIENTS: 
- 1/2 Litre de llet sencera
-1/2 Litre de nata per a muntar
-1 Pastilla de tres xocolates Nestle
-1 Caixa de flam royal
- Una mica més de mig rulo de galetes tipus maria
- Caramel líquid
-Xocolata per a rallar (opcional)

PROCEDIMENT
-Es reserva la meitat de la llet per a diluir el sobre de flam 
-En un cassó es posa a calfar la resta de la llet i la nata, quan estiga calenta es trosseja la xocolata i s'agrega, quan estiga barrejat i ben dissolt s'agrega el sobre que hem diluït amb la llet reservada
- Es caramelitza un motle i s'aboca el contingut del cassó, s'agrega la galeta que prèviament haurem esmicolat per damunt, amb una cullera submergirem una mica perquè es xopen i deixar refredar en la nevera 3 o 4 hores
- Es desemmotlla i s'adorna com una preferisca, en aquest cas és de xocolata rallada



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