MOJETE DE GARBANZOS (Receta de Mari Carmen Navarro)
Esta receta ya la hice el año pasado y para verano es una receta muy rápida de hacer y muy fresquita, una forma de comer legumbres sin pasar calor. También se hace con alubias, pero yo no lo he hecho nunca, todo es probar...
Ingredientes:
-1 bote de garbanzos
-1 huevo hervido
-Cebolleta
-Pimiento rojo o verde
-Tomate
-Pepinillos
-Comino
-Aceite, vinagre y sal
-1 bote de garbanzos
-1 huevo hervido
-Cebolleta
-Pimiento rojo o verde
-Tomate
-Pepinillos
-Comino
-Aceite, vinagre y sal
Preparación:
Enjuagar los garbanzos, machacarlos con un tenedor o con pasapurés. Cortar el resto de ingredientes en trocitos muy pequeños, mezclar todo y aliñar.
Enjuagar los garbanzos, machacarlos con un tenedor o con pasapurés. Cortar el resto de ingredientes en trocitos muy pequeños, mezclar todo y aliñar.
MOJETE DE CIGRONS (Recepta de Mari Carmen Navarro)
Aquesta recepta ja la vaig fer l'any passat i per a estiu és una recepta molt ràpida de fer i molt fresqueta, una forma de menjar llegums sense passar calor. També es fa amb mongetes, però jo no ho he fet mai, tot és provar...
Ingredients:
-1 pot de cigrons
-1 ou bullit
- ceba tendra
-Pimentó roig o verd
-Tomaca
-Cogombrets
-Comí
-Oli, vinagre i sal
Preparació:
Esbandir els cigrons, picar-los amb una forqueta o amb passapuré. Tallar la resta d'ingredients en trossets molt xicotets, barrejar tot i amanir.
Aquesta recepta ja la vaig fer l'any passat i per a estiu és una recepta molt ràpida de fer i molt fresqueta, una forma de menjar llegums sense passar calor. També es fa amb mongetes, però jo no ho he fet mai, tot és provar...
Ingredients:
-1 pot de cigrons
-1 ou bullit
- ceba tendra
-Pimentó roig o verd
-Tomaca
-Cogombrets
-Comí
-Oli, vinagre i sal
Preparació:
Esbandir els cigrons, picar-los amb una forqueta o amb passapuré. Tallar la resta d'ingredients en trossets molt xicotets, barrejar tot i amanir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario