L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 18 de junio de 2015




PAELLA DE TODO LO QUE PILLO LO METO (Receta de Mari Carmen Navarro)

Esta paella la he hecho hoy para comer y estaba de lujo...bueno, pues es para que veáis lo que da de sí un caldero y el arroz...
En el colegio llegamos a hacer una que llevaba manitas de cerdo, en fin, se puede hacer de todo, solo hay que ponerle ganas y no tener tantos prejuicios.
No pongo receta, al fin y al cabo todos sabemos como se hace una paellita, esta lleva, gambas, costillas, cebolla, zanahoria, alcachofa, calabacín, ajos tiernos, pimiento rojo, bachoqueta, tomate...ah y por supuesto romero...




PAELLA DE TOT EL QUE ENXAMPE HO FIQUE (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Aquesta paella l'he fet avui per a menjar i estava de luxe...bé, doncs és perquè vegeu el que dóna de sí un calder i l'arròs...
En el col·legi arribem a fer una que portava manetes de porc, en fi, es pot fer de tot, solament cal posar-li ganes i no tenir tants prejudicis.
No pose recepta, al cap i a la fi tots sabem com es fa una paelleta, aquesta porta, gambes, costelles, ceba, carlota, carxofa, carabasseta, alls tendres, pimentó roig, bajoqueta, tomaca...ah i per descomptat romaní...

No hay comentarios:

Publicar un comentario