L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 8 de junio de 2015





PATÉ DE MEJILLONES  (Receta de Encarna Castillo Rus)
Ingredientes:
-1 lata de mejillones en escabeche
-1 lata de atún en aceite
-2 quesitos


Preparación:
Echamos los ingredientes en el vaso de la thermomix, con el aceite de las latas y todo. Colocamos el cestillo, pues es poca cantidad y así no se nos esparcen por arriba los restos. Es el mismo truco que cuando preparamos una papilla de fruta con pocos ingredientes. Trituramos a velocidad 7 u 8 unos pocos segundos, a ojo, según nos guste la textura, podemos abrir mirar y volver a repetir la operación si fuese necesario. Sin la thermomix picarlo todo junto con la batidora.


PATÉ DE MUSCLUS (Recepta d'Encarna Castillo Rus)

Ingredients:
-1 llauna  de musclus en escabetx
-1 llauna de tonyina en oli
-2 formatgets


Preparació:
Tirem els ingredients en el got de la thermomix, amb l'oli de les llaunes i tot. Col·loquem el cestillo, doncs és poca quantitat i així no se'ns escampa per a dalt les restes. És el mateix truc que quan preparem unes farinetes de fruita amb pocs ingredients. Triturem a velocitat 7 o 8 uns pocs segons, a ull, segons ens agrade la textura, podem obrir mirar i tornar a repetir l'operació si fóra necessari. Sense la thermomix picar-ho tot junt amb la batedora

No hay comentarios:

Publicar un comentario