L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

miércoles, 21 de octubre de 2015



ALBÓNDIGAS RELLENAS DE QUESO (Receta de Paquita Comes)

Esta mañana he comprado carne picada mixta para hacer unas albóndigas que vi el otro día en Internet, son rellenas de queso aún no las he probado, pero ya os diré.

INGREDIENTES
-Carne picada a gusto de cada uno
-Pan rallado
-1 huevo
-1ajo
-Nuez moscada
-Aceite
-Sal
-Queso a gusto ( yo he puesto gouda)

ELABORACIÓN
Ponemos en un bol todos los ingredientes (la sal a gusto y el pan rallado también), mezclamos bien. Cortamos el queso a trozos, según hagamos la albóndiga lo ponemos al medio y hacemos una bola. El aceite no tiene que estar ni muy fuerte ni muy bajo ( a mi me gusta freirlas despacio porque si no se quedan crudas por dentro ) Las cantidades como os digo siempre, según comensales espero que os guste.


MANDONGUILLES FARCIDES DE FORMATGE (Recepta de Paquita Comes)

Aquest matí he comprat carn picada mixta per a fer unes mandonguilles que vaig veure l'altre dia en Internet, són farcides de formatge encara no les he provat, però ja us diré.

INGREDIENTS
-Carn picada a gust de cadascun
-Pa rallaT 
-1 ou
-1 all
-Nou moscada 
-Oli
-sal
-Formatge a gust ( jo he posat gouda)

ELABORACIÓ
Posem en un bol tots els ingredients (la sal a gust i el pa rallat també), barregem bé. Tallem el formatge a trossos, segons fem la mandonguilla ho posem al mitjà i fem una bola. L'oli no ha d'estar ni molt fort ni molt baix ( al meu m'agrada fregir-les a poc a poc perquè si no es queden crues per dins ) Les quantitats com us dic sempre, segons comensals espere que us agrade.

No hay comentarios:

Publicar un comentario