L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 26 de octubre de 2015


PATATAS A LA IMPORTANCIA (Juan Francisco Català Comes)

Voy a intentar poneros la receta que hecho hoy para comer es del Arguiñano y está buenísima. Ya me diréis si la probáis si os a gustado. 

INGREDIENTES (4 personas):
-800 gr de patata
-3 huevos
-1 cebolleta
-2 dientes de ajo
-100 ml de vino blanco
-harina
-aceite de oliva virgen extra
-hebras de azafrán
-700 ml de caldo
-sal
-perejil


ELABORACIÓN
Pela las patatas, córtalas en rodajas de 1 centímetro aproximadamente y sazónalas. Bate los huevos en un bol. Extiende la harina en un plato. Pasa las patatas por huevo batido y harina. Fríelas brevemente en una sartén con aceite y escúrrelas sobre un plato forrado con papel absorbente de cocina. Reserva.
Pela y trocea los ajos y májalos en el mortero. Añade las hebras de azafrán y el vino. Mezcla bien.
Pon un poco de aceite en una tartera. Pica la cebolleta finamente y ponla a pochar. Sazona. Añade 1 cucharada de harina y rehógala brevemente. Agrega el majado y mezcla bien. Coloca las patatas y cúbrelas el caldo. Cocínalas a fuego suave durante 15-16 minutos, removiéndolas de vez en cuando. Pon a punto de sal. Espolvoréalas con perejil picado y sirve.



CREÏLLES A la IMPORTÀNCIA (Juan Francisco Català Comes)

Vaig a intentar posar-vos la recepta que fet avui per a menjar és de l' Arguiñano i està boníssima. Ja em direu si la proveu si us a agradat. 

INGREDIENTS (4 persones):
-800 gr de creïlla
-3 ous
-1 ceba tendra
-2 dents d'all
-100 ml de vi blanc
-farina
-olie d'oliva verge extra
-brins de safrà
-700 ml de brou
-sal
-julivert

ELABORACIÓ
Pela les creïlles, talla-les en rodanxes d'1 centímetre aproximadament i assaona-les. Bat els ous en un bol. Estén la farina en un plat. Passa les creïlles per ou batut i farina. Fregeix-les breument en una paella amb oli i escorre-les sobre un plat folrat amb paper absorbent de cuina. Reserva.
Pela i trosseja els alls i pica'ls en el morter. Afig els brins de safrà i el vi. Mescla bé.
Posa una mica d'oli en una tartera. Pica la ceba tendra finament i posa-la a ofegar. Assaona. Afig 1 cullerada de farina i ofega-la breument. Agrega la picada i mescla bé. Col·loca les creïlles i cobreix-les el brou. Cuina-les a foc suau durant 15-16 minuts, removent-les de tant en tant. Posa a punt de sal. Escampa-les amb julivert picat i serveix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario