SOPA BRUTA O SOPA CUBIERTA (Receta de Paquita Comes)
Esta receta es muy típica de navidades y días de fiesta ( por lo menos aquí en Puçol )
INGREDIENTES
- Caldo de puchero (cada una según su forma de hacerlo)
- Pan del día anterior
- Unos huevos duros
- La carne del puchero desmenuzada
- Caldo de puchero (cada una según su forma de hacerlo)
- Pan del día anterior
- Unos huevos duros
- La carne del puchero desmenuzada
ELABORACIÓN
En una olla ponemos el caldo y vamos cortando el pan a trozos pequeños y que hierva. Le añadimos los huevos que ya tendremos cortados a trocitos pequeños y la carne desmenuzada, dejamos cocer unos minutos y a comer. Las cantidades como os digo siempre, según comensales, espero que os guste.
En una olla ponemos el caldo y vamos cortando el pan a trozos pequeños y que hierva. Le añadimos los huevos que ya tendremos cortados a trocitos pequeños y la carne desmenuzada, dejamos cocer unos minutos y a comer. Las cantidades como os digo siempre, según comensales, espero que os guste.
SOPA BRUTA O SOPA COBERTA (Recepta de Paquita Comes)
Aquesta recepta és molt típica de nadal i dies de festa ( almenys ací a Puçol )
INGREDIENTS
- Brou d'olla (cadascuna segons la seua forma de fer-ho)
- Pa del dia anterior
- Uns ous durs
- La carn de l'olla esmicolada
ELABORACIÓ
En una olla posem el brou i anem tallant el pa a trossos xicotets i que bulla. Li afegim els ous que ja tindrem tallats a trossets xicotets i la carn esmicolada, deixem coure uns minuts i a menjar. Les quantitats com us dic sempre, segons comensals, espere que us agrade.
Aquesta recepta és molt típica de nadal i dies de festa ( almenys ací a Puçol )
INGREDIENTS
- Brou d'olla (cadascuna segons la seua forma de fer-ho)
- Pa del dia anterior
- Uns ous durs
- La carn de l'olla esmicolada
ELABORACIÓ
En una olla posem el brou i anem tallant el pa a trossos xicotets i que bulla. Li afegim els ous que ja tindrem tallats a trossets xicotets i la carn esmicolada, deixem coure uns minuts i a menjar. Les quantitats com us dic sempre, segons comensals, espere que us agrade.
No hay comentarios:
Publicar un comentario