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domingo, 18 de octubre de 2015




SOPA DE MISO (Recepta de Meritxell Iváñez Seguí)

Plat bàsic de la cuina vegetariana.

INGREDIENTS
- 2 carlotes
- 2 naps
- 1 ceba
- 1 pebrot roig
- Salsa de soja
- Pasta de miso (El miso és una pasta de soja o civada fermentada i que es fa servir en recepte per assaborir. Té moltes propietats. El miso no es cuina, s'ha de posar diluït quan treiem la sopa, el potaje o l'arròs del foc) 
- Fideus d'arròs o altra
- Caldo de verdures


ELABORACIÓ
Tallar tota la verdura a tires fines, ofegant-les amb poc oli d'oliva, afegir salsa de soja ( al gust ), caldo i deixar bollir uns 10 minuts, ficar els fideus i quan estiguen cuits apagar el foc. En un got posar una miqueta de caldo i desfer 2 cullerades de pssta de miso, afegir-ho a la sopa i després servir.




SOPA DE MISO (Receta de Meritxell Iváñez Seguí)

Plato básico de la cocina vegetariana.


INGREDIENTES
- 2 zanahorias
- 2 nabos
- 1 cebolla
- 1 pimiento rojo
- Salsa de soja
- Amasa de miso (El miso es una pasta de soja o avena fermentada y que se usa receto para saborear. Tiene muchas propiedades. El *miso no se cocina, se tiene que poner diluido cuando saquemos la sopa, el potaje o el arroz del fuego) 
- Fideos de arroz u otra
- Caldo de verduras


ELABORACIÓN
Cortar toda la verdura a tiras finas, ahogándolas con poco aceite de oliva, añadir salsa de soja ( al gusto ), caldo y dejar hervir unos 10 minutos, meter los fideos y cuando estén cocidos apagar el fuego. En un vaso poner un poquito de caldo y deshacer 2 cucharadas de *pssta de miso, añadirlo a la sopa y después servir.

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