L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.
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jueves, 1 de octubre de 2015
POLLO AL AJILLO SEVILLANO (Receta de Pili Alonso)
INGREDIENTES
-Pollo
-Ajos
-Media cebolla
-Champiñón
-Laurel
-Nuez moscada, aceite y sal
ELABORACIÓN
En una cazuela ponemos el pollo troceado y sin piel.
Trituramos los ajos, la cebolla y rabos de champiñon y se pone en la cazuela. También ponemos los champiñoes troceados, el laurel, la nuez moscada y salamos al gusto.
Cubrimos de agua a ras del pollo y dejamos hervir semi lento hasta que veamos que esté tierno y casi no quede líquido. Podemos acompañar con papas fritas.
POLLASTRE AMB ALLADA SEVILLÀ (Recepta de Pili Alonso)
INGREDIENTS
-Pollastre
-Alls
-Mitjana ceba
-Xampinyó
-Llorer
-Nou moscada, oli i sal
ELABORACIÓ
En una cassola posem el pollastre trossejat i sense pell.
Triturem els alls, la ceba i cues del xampinyó i es posa en la cassola. També posem els xampinyons trossejats, el llorer, la nou moscada i salem al gust.
Cobrim d'aigua ran del pollastre i deixem bullir semi lent fins que vegem que estiga tendre i quasi no quede líquid. Podem acompanyar amb papes fregides.
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