L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 18 de octubre de 2015




FIDEUÀ DE VERDURAS (Receta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTES
Os digo las verduras que yo he puesto, pero valen todas las que os gusten.

-Pimiento rojo
- cebolla- patata- bachoqueta- ajos- champiñones- zanahoria- alcachofa- guisantes- calabacín- tomate- pimentón dulce- una pastilla de avecrem- fideos medianos - romero

PREPARACIÓN
He cortado todas las verduras y las he rehogado en la paella, que queden bien sofritas, he puesto el tomate y el pimentón dulce.
A mitad cocción he puesto el romero un ratito y después lo he retirado.
En una sartén y sin nada de aceite he tostado un poco los fideos, esto se hace para que no se queden blandos, este paso es imprescindible, no cuesta nada de hacer y te aseguras que el fideo quede entero, sin que llegue a quemarse, claro.
Cuando las verduras estén bien cocidas poner los fideos y dejar unos 8 minutos más o menos.
Es la primera vez que la hago con fideos y nos ha encantado casi mas que con arroz.


FIDEUÀ DE VERDURES (Recepta de Mari Carmen Navarro)

INGREDIENTS
Us dic les verdures que jo he posat, però valen totes les que us agraden.

-Pebrot roig
- ceba
- creïlla
- batxoqueta
- alls
- xampinyons
- carlota
- carxofa
- pèsols
- carabasseta
- tomaca
- pimentó dolç
- una pastilla d' avecrem
- fideus mitjans
- romaní

PREPARACIÓ
He tallat totes les verdures i les he ofegat en la paella, que queden ben sofregides, he posat la tomaca i el pimentó dolç.
A meitat cocció he posat el romaní una estoneta i després l' he retirat.
En una paella i sense gens d'oli he torrat una mica els fideus, açò es fa perquè no es queden blans, aquest pas és imprescindible, no costa gens de fer i t'assegures que el fideu quede sencer, sense que arribe a cremar-se, clar.
Quan les verdures estiguen ben cuites posar els fideus i deixar uns 8 minuts més o menys.
És la primera vegada que la faig amb fideus i ens ha encantat quasi mes que amb arròs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario