L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 18 de octubre de 2015



PASTA A LA SOBRASADA (Receta de Eva Evita)

INGREDIENTES

-Tener un novio menorquín que te traiga sobrasada
-1 cebolla
-Bacon
-Pasta
-Queso parmesano

ELABORACIÓN
Mientras ponemos la pasta a hervir en una sartén, freímos una cebolla picada.
Cuando esté doradita, añadimos una tarrina de bacon y dos rodajitas de sobrasada y removemos bien con una cuchara de madera.
Yo he añadido una cucharadita de pimentón de la vera para dar sabor.
Cuando la pasta esté al dente, la volcamos escurrida en la sartén.
Removemos bien para que la pasta coja color.
Servimos y espolvoreamos con queso.
Y... Voilá!


PASTA A la SOBRASSADA (Recepta d'Eva Evita)

INGREDIENTS

-Tenir un nuvi menorquí que et porte sobrassada
-1 ceba
-Bacó
-Pasta
-Formatge parmesano


ELABORACIÓ
Mentre posem la pasta a bullir en una paella, fregim una ceba picada.
Quan estiga doradeta, afegim una terrina de bacó i dues rodanxes de sobrassada i removem bé amb una cullera de fusta.
Jo he afegit una culleradeta de pimentó de la vera per a donar sabor.
Quan la pasta estiga al donen-te, la bolquem escorreguda en la paella.
Removem bé perquè la pasta coixa color.
Servim i escampem amb formatge.
I... Voilá!

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