L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

sábado, 20 de febrero de 2016


ARRÒS EN CALAMARS I ALLS TENDRES (Recepta d' Amparo Martínez Sebastià)

INGREDIENTS
-Caldo de peix
-Calamars grans
-Alls tendres
-Arròs
-Tomata per sofregir (jo no tenia i he ficat xerris)
-Una cullerada de "carne de pimiento choricero"
-Pebre roig


ELABORACIÓ
Es netegen i trossegen els calamars i els alls.
Es fa un sofregit amb els alls, els calamars, la tomata, l' arròs, el pebre roig i la pasta del pimentó xoricer i s'afig  el caldo ben calent (com sempre, 2 de caldo per 1 d'arròs) Estava realment bo i és molt fàcil. Jo l'he fet en cassola elèctrica perquè no tinc paella i a més a més, tinc vitroceràmica.ARROZ CON CALAMARES Y AJOS TIERNOS (Receta de Amparo Martínez Sebastià)

INGREDIENTES
- Caldo de pescado
- Calamares grandes- Ajos tiernos- Arroz- Tomate para sofreír- Una cucharada de carne de pimiento choricero- Pimentón dulce

ELABORACIÓN
Se limpian y trocean los calamares y los ajos.
Se hace un sofrito con los ajos, los calamares, el tomate, el arroz, el pimentón y la pasta de pimiento choricero y se añade el caldo bien caliente (como siempre, 2 de caldo por 1 de arroz) Estaba realmente bueno y es muy fácil. Yo lo he hecho en cazuela eléctrica por qué no tengo paella y tengo además vitrocerámica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario