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lunes, 29 de febrero de 2016


ARROZ DE MARISCO Y VERDURAS (Receta de Vicen Mafalda)

INGREDIENTES 

-Un manojo de esparrágos.
-Una garbita de ajos tiernos.
-Alcachofas 7 u 8.
-Medio pimiento rojo.
-Un tomate 
-Un calamar o sepia mediana.
-7/8 Galeras.
-Unas cigalitas .
-Colas de carabineros ( peladas). 
-Una cucharada de pimentón



ELABORACIÓN
Sofreímos el marisco al dente.. Y reservamos.
Luego toda la verdura con el calamar troceado muy pequeño la sofreímos también, añadimos agua, dejamos  20' hirviendo, incorporamos el arroz y 5' antes de apagar el fuego añadimos el marisco reservado.
Las alcachofas me gustan muy tiernas y dejo el rabito 
smile emoticon
P.D. es un arroz muy ligero y sabroso.





ARRÒS DE MARISC I VERDURES (Recepta de Vicen Mafalda)

INGREDIENTS 
-Un manoll d' espàrrecs
-Una garbeta d'alls tendres.
-Carxofes 7 o 8.
-Mig pebrot roig.
-Una tomaca 
-Un calamar o sèpia mitjana.
-7/8 Galeres.
-Uns escamarlans
-Cues de carabiners (pelades). 
-Una cullerada de pimentó

ELABORACIÓ
Sofregim el marisc al donen-te.. I reservem.
Després tota la verdura amb el calamar trossejat molt xicotet la sofregim també, afegim aigua, deixem 20' bullint, incorporem l'arròs i 5' abans d'apagar el foc afegim el marisc reservat.
Les carxofes m'agraden molt tendres i deixe la titja. 

P.D. és un arròs molt lleuger i saborós.

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