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lunes, 29 de febrero de 2016


TARTALETAS DE PERA CON CREMA CATALANA (Receta de Mari Carmen Navarro)


Esta receta la ví en la revista "semana" mientras esperaba en la consulta del dentista, no me ha salido como esperaba porque la he hecho con prisas...a la próxima mejor, seguro, de los errores se aprende.
Tenía que haber horneado primero al blanco la masa, a la próxima lo haré..el resultado un postre muy vistoso y muy bueno, os lo aconsejo, y muy sencillo.



INGREDIENTES
-Peras
-Azúcar
-Masa de hojaldre
-Crema pastelera ( ya está en el grupo) 
-Anís estrellado



PREPARACIÓN
-Pelar las peras dejando el rabo y cocer en agua con azúcar y anís estrellado, que no os queden demasiado blandas.
-Cortar círculos de hojaldre con un aro, y sobreponer otro círculo al que habréis quitado el interior ( como un anillo) pintar con agua para que se peguen. 
*Aquí es cuando hay que hornear al blanco.... yo no lo hice y no me quedó perfecto.
Para ello pintar los bordes del hojalde con huevo, pinchar el interior y poner en el interior unos garbanzos, cocer un poco y cuando los bordes suban sacarlo.
Rellenar con la crema pastelera y poner encima la pera a la que habremos hecho unos cortes.
Hornear unos 25 minutos a 180 grados. Una vez frío pintar con el almíbar de las peras.





TARTALETES DE PERA AMB CREMA CATALANA (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Aquesta recepta la vaig en la revista "setmana" mentre esperava en la consulta del dentista, no m'ha eixit com esperava perquè l'he fet amb presses...a la pròxima millor, segur, dels errors s'aprèn.
Havia d'haver-hi enfornat primer al blanc la massa, a la pròxima ho faré..el resultat unes postres molt vistoses i molt bo, us ho aconselle, i molt senzill.

INGREDIENTS
-Peres
-Sucre
-Massa de pasta fullada
-Crema pastissera ( ja està en el grup) 
-Anís estrellat

PREPARACIÓ
-Pelar les peres deixant la cua i coure en aigua amb sucre i anís estrellat, que no us queden massa blanes.
-Tallar cercles de pasta fullada amb un cèrcol, i sobreposar un altre cercle al que haureu llevat l'interior ( com un anell) pintar amb aigua perquè es peguen. 
Ací és quan cal enfornar al blanc.... jo no ho vaig fer i no em va quedar perfecte.
Per a açò pintar les vores del *hojalde amb ou, punxar l'interior i posar a l'interior uns cigrons, coure una mica i quan les vores pugen traure-ho.
Emplenar amb la crema pastissera i posar damunt la pera a la qual haurem fet uns corts.
Enfornar uns 25 minuts a 180 graus. Una vegada fred pintar amb l'almívar de les peres.

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