NIDOS DE CABELLO DE ÁNGEL (Receta de Paquita Comes)
Esta receta la vi hecha pero en salado y me digo pues voy a probar a hacerla en dulce y la verdad creo que no me ha quedado muy mal.
INGREDIENTES
-1 bote de cabello de ángel
-1 lámina de hojaldre ( en este caso 2 más pequeñas )
-1 huevo
-Azúcar
ELABORACIÓN
Extender la masa de hojaldre hacer cuadrados (a mi de una hoja me han salido 8 cuadrados, he hecho 2) Espero explicarme bien, hacer unos cortes como una "L" en cada esquina, cortando la masa, poner el cabello de ángel y cojer cada esquina juntarlas y doblarlas (os pongo foto) Pintar con el huevo batido y poner azúcar por encima y al horno a 170 grados e ir controlando cuando esté doradito lo sacamos y a comérselo, espero os guste.
NIUS DE CABELL D'ÁNGEL (Recepta de Paquita Comes)
Aquesta recepta la vaig veure feta però en salat i em dic doncs vaig a provar a fer-la en dolç i la veritat crec que no m'ha quedat molt mal.
INGREDIENTS
-1 pot de cabell d'àngel
-1 làmina de pasta fullada (en aquest cas 2 més xicotetes)
-1 ou
-Sucre
ELABORACIÓ
Estendre la massa de pasta fullada fer quadrats (al meu d'una fulla m'han eixit 8 quadrats, he fet 2) Espere explicar-me bé, fer uns corts com una "L" en cada cantonada, tallant la massa, posar el cabell d'àngel i agafar cada cantó, ajuntar-los i doblegar-los (vos pose foto) Pintar amb l'ou batut i posar sucre per damunt i al forn a 170 graus i anar controlant quan estiga doradet ho traiem i a menjar-li-ho, espere vos agrade.
Aquesta recepta la vaig veure feta però en salat i em dic doncs vaig a provar a fer-la en dolç i la veritat crec que no m'ha quedat molt mal.
INGREDIENTS
-1 pot de cabell d'àngel
-1 làmina de pasta fullada (en aquest cas 2 més xicotetes)
-1 ou
-Sucre
ELABORACIÓ
Estendre la massa de pasta fullada fer quadrats (al meu d'una fulla m'han eixit 8 quadrats, he fet 2) Espere explicar-me bé, fer uns corts com una "L" en cada cantonada, tallant la massa, posar el cabell d'àngel i agafar cada cantó, ajuntar-los i doblegar-los (vos pose foto) Pintar amb l'ou batut i posar sucre per damunt i al forn a 170 graus i anar controlant quan estiga doradet ho traiem i a menjar-li-ho, espere vos agrade.
No hay comentarios:
Publicar un comentario