L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 29 de febrero de 2016


LIBRITOS DE LOMO RELLENOS (Receta de Pili Alonso)


INGREDIENTES
-Lomo
-Jamón serrano
-Jamón York 
-Queso
-Pan rallado
-Huevo 



ELABORACIÓN
Cogemos una cortada de lomo y la rellenamos con trocitos de jamon, queso y el york, se pone otra pieza encima y sellamos con palillos para que no se salga, salamos un poco el lomo. A continuación lo pasamos por el pan rallado, el huevo y lo freimos. El relleno va a gusto de cada una.




LLIBRETS DE RELLOM FARCITS (Recepta de Pili Alonso)

INGREDIENTS
- Rellom
- Pernil salat
- Pernil dolç
- Formatge
- Pa rallat
- Ou

ELABORACIÓ
Agafem una tallada de rellom i la farcim amb trocets de pernil salat, formatge i pernil dolç. Es posa una altra peça de rellom damunt i segellem amb escuradents perquè no s'isca, salem un poc la carn. A continuació ho passem pel pa rallat, l'ou i ho fregim. El farcit va a gust de cadascú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario