L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 7 de febrero de 2016


CREÏLLES BRAVES (Recepta de Mari Carmen Navarro)
Pensat i fet, unes braves per picar al dinar de hui..Fetes de pressa i corrent, l' emplatat no està massa currat, però estaven molt bones.


INGREDIENTS
-Creilles
-All i oli
-Ketchup


PREPARACIÓ
He trocejat les creïlles no massa grans, les he posat a bollir en aigua i sal un poc i després les he fregit, fer l' all i oli.
Emplatar-les i possar al damunt el ketchup i cullerades d'all i oli.



PATATAS BRAVAS (Receta de Mari Carmen Navarro)
Pensado a última hora, hechas corriendo para el picoteo de la comida, el emplatado no está muy elaborado pero estaban muy buenas.


INGREDIENTES
-Patatas
-Ajoaceite
-Ketchup


PREPARACIÓN
Cortar las patatas no muy grandes y poner a hervir con agua y un poco de sal, después escurrirlas y freir.
Hacer un poco de ajoaceite.
Emplatar y poner por encima un poco de ketchup y unas cucharadas de ajoaceite.

No hay comentarios:

Publicar un comentario