CREÏLLES BRAVES (Recepta de Mari Carmen Navarro)
Pensat i fet, unes braves per picar al dinar de hui..Fetes de pressa i corrent, l' emplatat no està massa currat, però estaven molt bones.
INGREDIENTS
-Creilles
-All i oli
-Ketchup
PREPARACIÓ
He trocejat les creïlles no massa grans, les he posat a bollir en aigua i sal un poc i després les he fregit, fer l' all i oli.
Emplatar-les i possar al damunt el ketchup i cullerades d'all i oli.
PATATAS BRAVAS (Receta de Mari Carmen Navarro)
Pensado a última hora, hechas corriendo para el picoteo de la comida, el emplatado no está muy elaborado pero estaban muy buenas.
INGREDIENTES
-Patatas
-Ajoaceite
-Ketchup
PREPARACIÓN
Cortar las patatas no muy grandes y poner a hervir con agua y un poco de sal, después escurrirlas y freir.
Hacer un poco de ajoaceite.
Emplatar y poner por encima un poco de ketchup y unas cucharadas de ajoaceite.
No hay comentarios:
Publicar un comentario