L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

viernes, 19 de febrero de 2016


PANNACOTTA DE FRESAS (Receta de Salinera Adcg)


INGREDIENTES
-1 Litro de nata
-1 kilo de fresas
-400 gramos de azúcar
-16 hojas de gelatina neutra
-Sirope de fresas
- 1/2Kl. de fresas para adornar



ELABORACIÓN
- Ponemos las hojas de gelatina a hidratar en agua fría
-Limpiamos y trituramos las fresas, (yo después lo pasé por un colador y quité semillas)
-En un cazo ponemos la nata, el azúcar y la fresa ya triturada, mezclamos todo bien y lo pondremos al fuego medio sin que llegue a hervir, añadiremos la gelatina bien escurrida y damos vueltas hasta su completa disolución
-Lo echamos en un molde ( yo usé uno de corona) y dejamos enfriar hasta el día siguiente, lo desmoldamos y servimos, espero que os guste!





PANNACOTTA DE MADUIXES (Recepta de Salinera Adcg)

INGREDIENTS
-1 Litre de nata
-1 quilo de maduixes
-400 grams de sucre
-16 fulles de gelatina neutra
-Xarop de maduixes
- 1/2Kl. de maduixes per a adornar

ELABORACIÓ
- Posem les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda
-Netegem i triturem les maduixes, (jo després ho vaig passar per un colador i vaig llevar llavors)
-En un cassó posem la nata, el sucre i la maduixa ja triturada, barregem tot ben i ho posarem al foc mitjà sense que arribe a bullir, afegirem la gelatina ben escorreguda i donem voltes fins a la seua completa dissolució
-Ho tirem en un motle ( jo vaig usar un de corona) i deixem refredar fins a l'endemà, el desemotllem i servim, espere que vos agrade!

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