LENTEJAS VIUDAS (Receta de Paquita Comes)
Este plato a lo mejor os parece soso o poco elaborado son lentejas con verduras o como también se llaman lentejas viudas, tengo que deciros que está buenísimo. Yo lo guiso así porqué con chorizo, morcilla, panceta y todo lo demás a mi no me cae muy bien y he optado hace tiempo en hacerlas así, si alguien la hace ya me diréis si os gusta o no
INGREDIENTES
-Lentejas (yo he usado la pardina)
-Zanahoria
-Puerro
-Cardo
-Alcachofa
-Patata
-Hoja de laurel
-Tomate frito
-Pimentón dulce
-Azafrán
-Sal
- Media pastilla de caldo de carne (o pollo la que os guste más) o ninguna
ELABORACIÓN
En una olla ponemos agua, cortamos las verduras a trocitos y las lavamos (reservamos las patatas). Echamos todos los ingredientes juntos todo en crudo y que se cueza, cuando le falte poco echamos las patatas sin llegar a cortar del todo con el cuchillo para que luego suelten el almidón que lleva y espese el caldo. Las cantidades como os digo siempre según comensales, espero que os guste.
LLENTILLES VIUDES (Recepta de Paquita Comes)
Aquest plat potser us sembla insuls o poc elaborat són llentilles amb verdures o com també es diuen llentilles vídues, he de dir-vos que està boníssim. Jo ho guise així perquè amb xoriço, botifarra, cansalada i tot la resta a mí no em cau molt bé i he optat fa temps a fer-les així, si algú la fa ja em direu si vos agrada o no
INGREDIENTS
-Llentilles (pardina)
-Carlota
-Porro
-Card
-Carxofa
-Creïlla
-Fulla de llorer
-Tomaca fregida
-Pimentó dolç
-Safrà
-Sal
- Mitja pastilla de brou de carn (o pollastre la que us agrade més) o cap
ELABORACIÓ
En una olla posem aigua, tallem les verdures a trossets i les llavem (reservem les creïlles). Tirem tots els ingredients junts tot en cru i que es coga, quan li falte poc tirem les creïlles sense arribar a tallar del tot amb el ganivet perquè després solten el midó que porta i espessisca el brou. Les quantitats com us dic sempre segons comensals, espere que us agrade.
Aquest plat potser us sembla insuls o poc elaborat són llentilles amb verdures o com també es diuen llentilles vídues, he de dir-vos que està boníssim. Jo ho guise així perquè amb xoriço, botifarra, cansalada i tot la resta a mí no em cau molt bé i he optat fa temps a fer-les així, si algú la fa ja em direu si vos agrada o no
INGREDIENTS
-Llentilles (pardina)
-Carlota
-Porro
-Card
-Carxofa
-Creïlla
-Fulla de llorer
-Tomaca fregida
-Pimentó dolç
-Safrà
-Sal
- Mitja pastilla de brou de carn (o pollastre la que us agrade més) o cap
ELABORACIÓ
En una olla posem aigua, tallem les verdures a trossets i les llavem (reservem les creïlles). Tirem tots els ingredients junts tot en cru i que es coga, quan li falte poc tirem les creïlles sense arribar a tallar del tot amb el ganivet perquè després solten el midó que porta i espessisca el brou. Les quantitats com us dic sempre segons comensals, espere que us agrade.
No hay comentarios:
Publicar un comentario