L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 11 de febrero de 2016




QUICHE DE PUERRO Y ESPÁRRAGOS (Receta de Eli Exojo Alfafar)

INGREDIENTES
- Un manojo de espárragos ( de mercadona o comsun).
- 2 puerros grandes.
- 3 Huevos
- Medio paquete de queso crema
- Un trocito de queso azul ( opcional).
- 100ml de leche.
- Queso rallado.
- Una masa de hojaldre, también puede ser brisa o quebrada. Yo las he probado con todas y queda muy bien con cualquiera de ellas


PREPARACIÓN
Picamos bien el puerro y los espárragos y una vez limpios pochamos en una sartén. 
Una vez sofrito los ponemos en un colador grande para que escurra el sobrante de líquidos, y enfríe un poco. 
En un bol, batimos los huevos y añadimos el resto de ingredientes, queso crema, azul y la leche. Incorporamos el sofrito y mezclamos bien. En un molde de los de aluminio o de cristal pirex ponemos la masa adaptando la forma. Incorporamos todo y ponemos queso rallado por encima. En horno precalentado, 210°, hasta que esté listo. Yo suelo poner algún trocito de queso azul, porqué me encanta. Espero que os guste.



QUICHE DE PORRO I ESPÀRRECS (Recepta d'Eli Exojo Alfafar)

INGREDIENTS
- Un manollet d'espàrrecs ( de mercadona o comsun).
- 2 porros grans.
- 3 Ous
- Mig paquet de formatge crema
- Un trosset de formatge blau ( opcional).
- 100 ml de llet.
- Formatge rallat.
- Una massa de pasta fullada, també pot ser brisa o feta quebrada. Jo les he provat amb totes i queda molt bé amb qualsevol d'elles

PREPARACIÓ
Piquem bé el porro i els espàrrecs i una vegada nets sofregim en una paella. 
Una vegada sofregit els posem en un colador gran perquè escórrega el sobrant de líquids, i refrede una mica. 
En un bol, batem els ous i afegim la resta d'ingredients, formatge crema, blava i la llet. Incorporem el sofregit i barregem bé. En un motle dels d'alumini o de cristall pirex posem la massa adaptant la forma. Incorporem tot i posem formatge rallat per damunt. En forn precalfat, 210°, fins que estiga llest. Jo solc posar algun trosset de formatge blau, perquè m'encanta. Espere que us agrade.

No hay comentarios:

Publicar un comentario