L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

sábado, 20 de febrero de 2016


ROSQUILLETES AMB PIPES (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Es la mateixa recepta d'Encarna, però jo he fet la meitat de la mida. http://cuinadelnostrepoble.blogspot.com.es/2016/01/rosquillas-y-mangranetes-la-receta-esta.html
M'han eixit 30 rosquilletes

INGREDIENTS
-65 ml d'aigua
-40 ml d'oli de girasol
-15 gr de rent
-200 gr de farina de força
-Un grapaet de pipes
-1 culleradeta de sal

PREPARACIÓ
Calfar un poquet (no massa) l'aigua i l' oli, i desfer ahí el rent. Posar amb un bol la farina, la sal i el grapaet de pipes, afexiu els liquids i pastar-ho.
Fer palets del pateix tamany i posar-ho en la llanda damunt de paper de fornejar.
Deixeu reposar uns 15 minuts, pinteu-les amb una barreja d'aigua i una mica de sal i al forn, a 180 graus uns 15 minuts


ROSQUILLETAS CON PIPAS (Receta de Mari Carmen Navarro)

Es la misma receta de Encarna, pero yo he puesto la mitad de la medida. http://cuinadelnostrepoble.blogspot.com.es/2016/01/rosquillas-y-mangranetes-la-receta-esta.html
Me han salido 30 rosquilletas.

INGREDIENTES
-65 ml de agua
-40 ml de aceite de girasol
-15 gr de levadura
-200 gr de harina fuerte
-Un puñadito de pipas
-1 cucharadita de sal

PREPARACIÓN
Calentar un poco el agua y el aceite y deshacer ahí la levadura. Poner en un bol la harina, la sal, las pipas y agregar los líquidos.
Hacer los palitos del mismo tamaño, ponerlos sobre la lata sobre papel de hornear.
Dejarlas reposar unos 15 minutos, pintarlas con una mezcla de agua con un poco de sal y al horno, a 180 grados unos 15 minutos.

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