L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 29 de febrero de 2016


PECHUGAS AL ROQUEFORT (Receta de Ana Belén Castillo)

INGREDIENTES
-2 Pechugas en filetes
-500 ml de nata para cocinar
-Media cebolla
-4 tiras de bacon
-2 lonchitas de jamón 
-Media cuña de queso roquefort
-Queso para pizza
-Ajo molido
-Pimienta molida
-Sal y aceite


ELABORACIÓN
Haces a la plancha con un chorrito de aceite las pechugas con sal y la sacas a un cuenco que no se queden muy secas, sólo sellarlas.
Luego en la sartén sin lavar (por eso tiene el color marroncito) se pone otro chorrito de aceite y se pone la cebolla con el bacon, cuando ya esté casi, añadir el queso roquefort, la pimienta y el ajo molido y mover continuamente para que no se pegue el queso. Cuando ya esté el queso deshecho, añadir la nata y dejar que se una todo bien.
Añadírselo a las pechugas y moverlas para que se pringuen bien y añadir por encima el queso de pizza y el jamón cortadito y meter al horno a gratinar unos minutitos, así se acaban de hacer también las pechugas

Receta mía propia, espero que os guste.


PITS DE POLLASTRE Al ROCAFORT (Recepta d'Ana Belén Castillo)

INGREDIENTS
-2 Pits de pollastre en filets
-500 ml de nata per a cuinar
-Mitja ceba
-4 tires de bacó
-2 tallades de pernil 
-Mitjana tascó de formatge rocafort
-Formatge per a pizza
-All mòlt
-Pebre mòlt
-Sal i oli

ELABORACIÓ
Fas a la planxa amb un poc d'oli els pits de pollastre amb sal i la saques a un bol que no es queden molt seques, només segellar-les.
Després en la paella sense llavar (per açò té el color marronet) es posa un altre poc d'oli i es posa la ceba amb el bacó, quan ja estiga quasi, afegir el formatge rocafort, el pebre i l'all mòlt i moure continuament perquè no es pegue el formatge. Quan ja estiga el formatge desfet, afegir la nata i deixar que s'unisca tot be.
Afegir-li-ho als pits de pollastre i moure-les perquè es pringuen bé i afegir per damunt el formatge de pizza i el pernil tallat i ficar al forn a gratinar uns minutets, així s'acaben de fer també els pits de pollastre. 
Recepta meua pròpia, espere que us agrade.
espere que us agraden .
espero que os gusten .

No hay comentarios:

Publicar un comentario