SALMORRETA (Receta de Mari Carmen Navarro)
Esto se utiliza en la zona de Alicante como sofrito para arroces y fideuás.
Yo os pongo la receta como me ensañaron a mi, aunque como en todo hay variaciones, hay quien pone perejil, otros no ponen frutos secos, en fin esto es como todo, cada uno se lo amolda a sus gustos.
Se puede hacer más cantidad y congelar, así después es muy práctico.
INGREDIENTES
-2 ñoras
-4 ajos
-4 tomates de pera
-Un poco de tomate frito
-Un puñado de frutos secos, yo puse cacao y almendras
-Aceite
PREPARACIÓN
-Poner en la sartén el aceite, las ñoras secas, los tomates y los ajos, y cocinar a fuego muy lento, cuando ya esté espeso poner los frutos secos y el tomate frito, dejar unos minutos más y triturarlo.
SALMORRETA (Recepta de Mari Carmen Navarro)
Açò s'utilitza en la zona d'Alacant com a sofregit per a arrossos i fideuà.
Jo us pose la recepta com em van acarnissar a la meua, encara que com en tot hi ha variacions, hi ha qui posa julivert, uns altres no posen fruita seca, en fi açò és com tot, cadascun li l'emmotla als seus gustos.
Es pot fer més quantitat i congelar, així després és molt pràctic.
INGREDIENTS
-2 nyores
-4 alls
-4 tomates de pera
-Una mica de tomata fregida
-Un grapat de fruits secs, jo vaig posar cacau i ametles
-Oli
PREPARACIÓ
-Posar en la paella l'oli, les nyores seques, les tomaques i els alls, i cuinar a foc molt lent, quan ja estiga espès posar els fruits secs i la tomata fregida, deixar uns minuts més i triturar-ho.
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