L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 11 de febrero de 2016



BIZCOCHO DE PLÁTANO - THERMOMIX (Receta de Mar Gómez)

INGREDIENTES
-250 gr plátanos maduros
-200 gr azúcar
-4 huevos M (ó 3 grandes)
-70 gr aceite
-200 gr harina
-1 sobre levadura
-1 cucharadita canela en polvo
- una pizca de sal


ELABORACIÓN
Triturar los plátanos con el azúcar y la pizca de sal a velocidad media, poner la mariposa en las cuchillas, añadir los huevos y dejar que se bata 3-4 minutos a 37º. Añadir después el aceite y batir 15 seg. Añadir la harina, la canela y levadura y batir unos segundos hasta su total incorporación. Engrasar un molde y meter al horno (yo uso un molde de corona y lo pongo con ventilador 20 minutos a 165º, pero cada una/o que lo adapte al suyo). Está de muerte!



BESCUIT DE PLÀTAN - THERMOMIX (Recepta de Mar Gómez)

INGREDIENTS
-250 gr plàtans madurs
-200 gr sucre
-4 ous M (o 3 grans)
-70 gr oli
-200 gr farina
-1 sobre llevat
-1 culleradeta canyella en pols
- un pessic de sal

ELABORACIÓ
Triturar els plàtans amb el sucre i el polsim de sal a velocitat mitjana, posar la papallona en les fulles, afegir els ous i deixar que es bata 3-4 minuts a 37º. Afegir després l'oli i batre 15 seg. Afegir la farina, la canyella i llevat i batre uns segons fins a la seua total incorporació. Greixar un motle i ficar al forn (jo use un motle de corona i ho pose amb ventilador 20 minuts a 165º, però cadascuna/o que ho adapte al seu). Està de mort!

No hay comentarios:

Publicar un comentario