LANGOSTINOS EN SALSA (Receta de Isabel Claramunt Garcia)
INGREDIENTES
- 100 g almendras tostadas y peladas
- 2 ajos y perejil
- 1 cucharadita pimienta negra
- 1 cucharadita sal
- zumo de 1 limón pequeño
- 1 vaso de aceite
- Langostinos
ELABORACIÓN
Triturar todos los ingredientes (excepto los langostinos) y poner sobre los langostinos (u otros) y al horno previamente calentado, 15 minutos (hay quien lo hace con cigalas abiertas por la mitad)
LLAGOSTINS EN SALSA (Recepta d'Isabel Claramunt Garcia)
INGREDIENTS
- 100 g ametles torrades i pelades
- 2 alls i julivert
- 1 culleradeta pebre negre
- 1 culleradeta de sal
- suc d'1 llima xicoteta
- 1 got d'oli
- Llagostins
ELABORACIÓ
Triturar tots els ingredients (excepte els llagostins) i posar sobre els llagostins (o uns altres) i al forn prèviament calfat, 15 minuts (hi ha qui ho fa amb escamarlans oberts per la meitat)
No hay comentarios:
Publicar un comentario