BRAZO DE GITANO DE QUESO, NUECES Y PASAS (Receta de Juan Miguel Bayarri Comes)
INGREDIENTES
- Una plantilla de bizcocho para brazo de gitano. Se puede comprar en cualquier horno y no es caro.
- Una cuña de roquefort o queso azul
- Una tarrina de queso de untar
- 100 g de nata
- 150 g de nueces picadas no muy finas
- 150 g de pasas
ELABORACIÓN
Batimos el queso de untar, el queso azul y la nata. Extender la crema por el interior del bizcocho. Añadir las nueces y las pasas. Enrollar (con la ayuda del papel de horno o un trapo) y cubrir con la mezcla de quesos. Adorar con nueces en mitades. Enfriar hasta el momento de servir. Es mejor para cortarlo.
BRAÇ DE GITANO DE FORMATGE, NOUS I PANSES (Recepta de Juan Miguel Bayarri Comes)
INGREDIENTS
- Una plantilla de bescuit per a braç de gitano. Es pot comprar en qualsevol forn i no és car.
- Un tascó de rocafort o formatge blau
- Una terrina de formatge d'untar
- 100 g de nata
- 150 g de nous picades no gaire fines
- 150 g de panses
ELABORACIÓ
Batem el formatge d'untar, el formatge blau i la nata. Estendre la crema per l'interior del bescuit. Afegir les nous i les panses. Enrotllar (amb l'ajuda del paper de forn o un drap) i cobrir amb la mescla de formatges. Adorar amb nous en meitats. Refredar fins al moment de servir. És millor per a tallar-ho.
No hay comentarios:
Publicar un comentario