PAELLA DE COLIFLOR,
SEPIA Y BACALAO (Receta de Francisco Javier Navarrete Torres)
INGREDIENTES
- Sepia
- Coliflor
- Arroz
- Cebolla
- 2 tomates de pera
- Pimentón dulce
- Agua
- Colorante y sal
- Una ñora (pero no
es necesario)
La cantidad de
sepia, bacalao y coliflor la pongo a ojo, depende de los comensales que somos y
el arroz 120 grs por persona más o menos
ELABORACIÓN
Sofrío la sepia, después la coliflor, bacalao desmigado
(previamente desalado ) y cebolla rallada,
seguidamente dos tomates de pera rallados, sofrío el arroz también hasta
que se quede un poco transparente y le pongo pimentón dulce con cuidado que no
se queme. Seguidamente le pongo el agua ( la cantidad es una parte de arroz y tres de
agua), cuando empieza la ebullición se
le añade el colorante y se prueba de sal (ojo con la sal por el bacalao) y en
17 minutos más o menos ya está hecha.
PAELLA DE COLIFLOR, SÈPIA I BACALLÀ (Recepta de Francisco Javier Navarrete Torres)
INGREDIENTS
- Sèpia
- Coliflor
- Arròs
- Ceba
- 2 tomaques de pera
- Pimentó dolç
- Aigua
- Colorant i sal
- Una nyora (però no és necessari)
La quantitat de sèpia, bacallà i coliflor la pose a ull, depèn dels comensals que som i l'arròs 120 grs per persona més o menys
ELABORACIÓ
Sofregisc la sèpia, després la coliflor, bacallà esmollat (prèviament desalat ) i ceba rallada, seguidament dues tomaques de pera rallades, sofregisc l'arròs també fins que es quede una mica transparent i li pose pimentó dolç amb cura que no es creme. Seguidament li pose l'aigua ( la quantitat és una part d'arròs i tres d'aigua), quan comença l'ebullició se li afig el colorant i es prova de sal (ull amb la sal pel bacallà) i en 17 minuts més o menys ja està feta.
INGREDIENTS
- Sèpia
- Coliflor
- Arròs
- Ceba
- 2 tomaques de pera
- Pimentó dolç
- Aigua
- Colorant i sal
- Una nyora (però no és necessari)
La quantitat de sèpia, bacallà i coliflor la pose a ull, depèn dels comensals que som i l'arròs 120 grs per persona més o menys
ELABORACIÓ
Sofregisc la sèpia, després la coliflor, bacallà esmollat (prèviament desalat ) i ceba rallada, seguidament dues tomaques de pera rallades, sofregisc l'arròs també fins que es quede una mica transparent i li pose pimentó dolç amb cura que no es creme. Seguidament li pose l'aigua ( la quantitat és una part d'arròs i tres d'aigua), quan comença l'ebullició se li afig el colorant i es prova de sal (ull amb la sal pel bacallà) i en 17 minuts més o menys ja està feta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario