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domingo, 13 de diciembre de 2015


SALMÓN MARINADO (Receta de Mari Carmen Navarro)
Esta receta ahora para Navidad seguro que nos viene genial, es una de esas cosas que cuesta bien poco de hacer y te ahorras un buen dinero.
Este lo hice en el colegio, mirar que presentación tan chula...


INGREDIENTES
-Salmón
-2 partes de sal
-1 parte de azúcar
-Eneldo


ELABORACIÓN
-Mezclar la sal, el azúcar y el eneldo.
-Tapar con la mezcla el salmón por arriba y por abajo.
-Poner peso encima.
-Dejar marinando en la nevera entre 24 y 48 horas.
-Trocear al gusto, fileteado, en taquitos, etc.
-Para conservarlo dejarlo sumergido en aceite.



SALMÓ MARINAT (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Aquesta recepta ara per a Nadal segur que ens ve genial, és una d'aqueixes coses que costa ben poc de fer i t'estalvies uns bons diners.
Aquest el vaig fer en el col·legi, mirar que presentació tan bonica.

INGREDIENTS
-Salmó
-2 parts de sal
-1 part de sucre
-Anet

ELABORACIÓ
-Barrejar la sal, el sucre i l'anet.
-Tapar amb la mescla el salmó per a dalt i per a baix.
-Posar pes damunt.
-Deixar marinant en la nevera entre 24 i 48 hores.
-Trossejar al gust, filetejat, en taquets, etc.
-Per a conservar-ho deixar-ho submergit en oli.

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