TORTA DE MANZANA CON PAN (Receta Salinera Adcg)
Esta tarta de manzana la hago siempre que me sobra pan, os dejo la receta.
INGREDIENTES
- Media barra de pan del día anterior
- Medio vaso de aceite de girasol
- Medio vaso de leche
- 3 cuartos de un vaso de azúcar
- 2 huevos
- 4 manzanas
- Medio sobre de levadura química (royal)
- Canela en polvo ( opcional)
ELABORACIÓN
- Mezclamos manzana y media con los demás ingredientes en la batidora, yo uso la minipimer, tiene que quedar como una papilla, añadir la levadura, untar el molde con mantequilla y espolvorear con un poco de harina, decorar con el resto de manzanas a láminas y ponerle la canela, horno a 180 grados, 35 minutos, cuando salga del horno la pintáis con un poco de mermelada de melocotón, fácil y rica.
COCA DE POMA AMB PA (Recepta Salinera Adcg)
Aquest pastís de poma la faig sempre que em sobra pa, us deixe la recepta.
INGREDIENTS
- Mitja barra de pa del dia anterior
- Mig got d'oli de girasol
- Mig got de llet
- 3 quartes parts d'un got de sucre
- 2 ous
- 4 pomes
- Mig sobre de llevat químic (royal)
- Canyella en pols ( opcional)
ELABORACIÓ
- Barregem poma i mitjana amb la resta d' ingredients en la batedora, jo utilitze la minipimer, ha de quedar com unes farinetes, afegir el llevat, untar el motle amb mantega i escampar amb una mica de farina, decorar amb la resta de pomes a làmines i posar-li la canyella, forn a 180 graus, 35 minuts, quan isca del forn la pinteu amb una mica de melmelada de bresquilla, fàcil i bona.
Aquest pastís de poma la faig sempre que em sobra pa, us deixe la recepta.
INGREDIENTS
- Mitja barra de pa del dia anterior
- Mig got d'oli de girasol
- Mig got de llet
- 3 quartes parts d'un got de sucre
- 2 ous
- 4 pomes
- Mig sobre de llevat químic (royal)
- Canyella en pols ( opcional)
ELABORACIÓ
- Barregem poma i mitjana amb la resta d' ingredients en la batedora, jo utilitze la minipimer, ha de quedar com unes farinetes, afegir el llevat, untar el motle amb mantega i escampar amb una mica de farina, decorar amb la resta de pomes a làmines i posar-li la canyella, forn a 180 graus, 35 minuts, quan isca del forn la pinteu amb una mica de melmelada de bresquilla, fàcil i bona.
No hay comentarios:
Publicar un comentario