ARROZ CON SECRETO Y VERDURITAS (Receta de Mari Carmen Navarro)
Lo hice con las verduras que tenía por casa, evidentemente vale cualquier verdura que tengáis o que os guste más...
INGREDIENTES
-Arroz
- Secreto
-Espárragos
-Bachoqueta
-Calabacín
-Alcachofa
-Pimiento rojo
-Tomate de pera
-Ajos
-Romero
-Pimentón dulce
-Pastilla de caldo
-Arroz
- Secreto
-Espárragos
-Bachoqueta
-Calabacín
-Alcachofa
-Pimiento rojo
-Tomate de pera
-Ajos
-Romero
-Pimentón dulce
-Pastilla de caldo
PREPARACIÓN
Cortar el secreto en trozos pequeños, y rehogarlo, poner las verduras y rehogar también, los ajos los puse enteros pero chascados, cuando ya tenga buen color añadir el tomate rallado y cuando pierda su agua poner el pimentón dulce, una vuelta y enseguida añadir el agua y la pastilla de caldo.
Cuando esté unos 20 o 30 minutos hirviendo rectificar de sal y poner el arroz, colorante y romero.
Cortar el secreto en trozos pequeños, y rehogarlo, poner las verduras y rehogar también, los ajos los puse enteros pero chascados, cuando ya tenga buen color añadir el tomate rallado y cuando pierda su agua poner el pimentón dulce, una vuelta y enseguida añadir el agua y la pastilla de caldo.
Cuando esté unos 20 o 30 minutos hirviendo rectificar de sal y poner el arroz, colorante y romero.
ARRÒS AMB SECRET I VERDURESS (Recepta de Mari Carmen Navarro)
Ho vaig fer amb les verdures que tenia per casa, evidentment val qualsevol verdura que tingueu o que us agrade més...
INGREDIENTS
-Arròs
- Secret
-Espàrrecs
-Batxoqueta
-Carabasseta
-Carxofa
-Pimentó roig
-Tomaca de pera
-Alls
-Romero
-Pimentó dolç
-Pastilla de caldo
PREPARACIÓ
Tallar el secret en trossos xicotets, i ofegar-ho, posar les verdures i ofegar també, els alls els vaig posar sencers però xascats, quan ja tinga bon color afegir la tomaca rallada i quan perda la seua aigua posar el pimentó dolç, una volta i de seguida afegir l'aigua i la pastilla de caldo.
Quan estiga uns 20 o 30 minuts bullint rectificar de sal i posar l'arròs, colorant i romaní.
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