POLLO STROGONOFF (Receta de Ellen James)
Hace días que dije que la colgaría y no lo hice. Y hoy tocaba.
INGREDIENTES
-2 pechugas de pollo en filetes
-150 g de champiñones
-50 ml de vodka (yo puse absolut de naranja)
-50 ml de caldo de pollo (yo puse agua con una pastilla de caldo de verduras, bueno un trocito)
-150 ml de crema agria (que podéis sustituir por creme fraiche o por nata)
-100 g de mantequilla
-2 cucharadas de concentrado de tomate
-opcionalmente 1 cucharadita de postre de mostaza (yo la puse y no veas mmmmm)
-Yo usé arroz bomba, pero se puede hacer con arroz basmati, que también acompaña muy bien, y cantidad al gusto de cada uno
PREPARACIÓN
Se corta el pollo a tiras, y se dora en la sartén con un poquito de aceite.
Cuando vaya cambiando de color, le añadimos el vodka y lo dejamos que se evapore despacito.
En otra sartén, se sofríe la cebolla con mantequilla hasta que esté transparente, y se añaden los champiñones a láminas finitas. Rehogamos todo junto y después añadimos la crema agria y el caldo y lo dejamos cocer tres o cuatro minutos.
Añadimos el pollo al conjunto, el tomate concentrado y la mostaza y lo dejamos cocer un par de minutos más.
Y listo para comer.
En este caso no enmoldé el arroz, pero poniéndolo en el centro con una flanerita, queda de lo más cuqui.
Espero que os guste.
POLLASTRE STROGONOFF (Recepta d'Ellen James)
Fa dies que vaig dir que la penjaria i no ho vaig fer. I avui tocava.
Li vaig posar menys arròs en honor a M Carmen, però la recepta ho porta i no puc prescindir del.
INGREDIENTS
-2 pits de pollastre de pollastre en filets
-150 g de xampinyons
-50 ml de vodka (jo vaig posar absolut de taronja)
-50 ml de brou de pollastre (jo vaig posar aigua amb una pastilla de brou de verdures, bé un trosset)
-150 ml de crema agra (que podeu substituir per creme fraiche o per nata)
-100 g de mantega
-2 cullerades de concentrat de tomaca
-opcionalment 1 culleradeta per a postres de mostassa (jo la vaig posar i no veges mmm)
-Jo vaig usar arròs bomba, però es pot fer amb arròs basmati, que també acompanya molt bé, i quantitat al gust de cadascun
PREPARACIÓ
Es talla el pollastre a tires, i es daura en la paella amb una miqueta d'oli.
Quan vaja canviant de color, li afegim el vodka i ho deixem que s'evapore lentament.
En una altra paella, se sofregeix la ceba amb mantega fins que estiga transparent, i s'afigen els xampinyons a làmines finites. Ofeguem tot junt i després afegim la crema agra i el brou i ho deixem coure tres o quatre minuts.
Afegim el pollastre al conjunt, la tomaca concentrada i la mostassa i ho deixem coure un parell de minuts més.
I llest per a menjar.
En aquest cas no vaig posar en un motle l'arròs, però posant-ho en el centre amb una flamera queda d'allò més cuqui.
Espere que us agrade.
No hay comentarios:
Publicar un comentario