L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 20 de diciembre de 2015



RISOTTO DE POLLO Y MANZANA (Receta de Mari Carmen Navarro)

Últimamente estoy descubriendo la manzana en la cocina, y me llaman mucho la atención las recetas que la llevan. He visto esta receta en una revista y no me he podido resistir...espectacular!



INGREDIENTES (Para 3 personas)
-1 pechuga de pollo a taquitos 
-1 cebolla
-1 trozo de apio (unos 10 cm)
-1 trozo de puerro (igual que de apio)
-1 manzana golden
-Caldo de pollo o verduras ( yo no tenía y he puesto 1 pastilla de avecrem)
-Unas nueces cortadas en trocitos
-Perejil picado
-3 cucharadas soperas de queso parmesano
-Arroz (90 gr por persona)
- Aceite de oliva, sal y pimienta



PREPARACIÓN
-Poner agua a calentar con la pastilla de avecrem, este caldo se lo pondremos al arroz poco a poco, es muy importante que esté siempre hirviendo.
-Cortar la cebolla, el apio y el puerro pequeño y rehogar, cuando casi esté rallar la manzana y seguir rehogando. Poner la pechuga a daditos pequeños y rehogar también, cuando esté poner el arroz, dar unas vueltas y ponerle unos cacitos de caldo hirviendo.
- El caldo hay que ir añadiéndolo poco a poco y remover continuamente.
-Cuando esté cocinado (unos 17 minutos) añadir las nueces picadas, el perejil y el queso parmesano, remover bien, apagar el fuego y reposar unos minutos.



RISOTTO DE POLLASTRE I POMA (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Últimament estic descobrint la poma en la cuina, i em criden molt l'atenció les receptes que la porten. He vist aquesta recepta en una revista i no m'he pogut resistir...espectacular!


INGREDIENTS (Per a 3 persones)
-1 pit de pollastre de pollastre a taquets
-1 ceba
-1 tros d'api (uns 10 cm)
-1 tros de porro (igual que d'api)
-1 poma golden
-Brou de pollastre o verdures ( jo no tenia i he posat 1 pastilla d' avecrem)
-Unes nous tallades en trossets
-Julivert picat
-3 cullerades soperes de formatge parmesà
-Arròs (90 gr per persona)
- Oli d'oliva, sal i pebre

PREPARACIÓ
-Posar aigua a calfar amb la pastilla d' avecrem, aquest brou li'l posarem a l'arròs a poc a poc, és molt important que estiga sempre bullint.
-Tallar la ceba, l'api i el porro xicotet i ofegar, quan quasi estiga rallar la poma i seguir ofegant. Posar el pit de pollastre a daus xicotets i ofegar també, quan estiga posar l'arròs, donar unes voltes i posar-li uns casets de brou bullint.
- El brou cal anar afegint-ho a poc a poc i remoure contínuament.
-Quan estiga cuinat (uns 17 minuts) afegir les nous picades, el julivert i el formatge parmesà, remoure bé, apagar el foc i reposar uns minuts.

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