L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 22 de noviembre de 2015


ARROZ AL HORNO EN PAELLA (Vicente Alcácer Bosch)

INGREDIENTES (Para 10 personas)
-1k de arroz
-2 patatas
-3 tomates
-4 cabezas de ajos
-8 morcillas de carne
-10 longanizas
-1k de panceta a tacos
-1k de costillas de cerdo a tacos
-1 cebolla
-3 pastillas avecrem de carne
-1 bote de garbanzos cocidos



PREPARACIÓN
Freir un poco las patatas las morcillas y apartarlo.
Sofreir bien dorada la panceta, costillas y longanizas.
Apartar a las orillas y hacer un sofrito de tomate y cebolla.
Añadir unos 8 l de agua, las 3 pastillas de avecrem de carne y hacer hervir más de 30 minutos
Echar el arroz, repartirlo bien y repartir los garbanzos, morcillas, patatas y el tomate y ya sin remover esperar 15 minutos.




ARRÒS Al FORN EN PAELLA (Vicente Alcácer Bosch)

INGREDIENTS (Per a 10 persones)
-1k d'arròs
-2 creïlles
-3 tomaques
-4 cabeces d'alls
-8 botifarres de carn
-10 llonganisses
-1k de cansalada a tacs
-1k de costelles de porc a tacs
-1 ceba 
-3 pastilles avecrem de carn
-1 pot de cigrons cuits


PREPARACIÓ
Fregir una mica les creïlles les botifarres i apartar-ho.
Sofregir ben daurada la cansalada, costelles i llonganisses.
Apartar a les ribes i fer un sofregit de tomaca i ceba.
Afegir uns 8 l d'aigua, les 3 pastilles d' avecrem de carn i fer bullir més de 30 minuts.
Tirar l'arròs, repartir-ho bé i repartir els cigrons, botifarres, creïlles i la tomaca i ja sense remoure esperar 15 minuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario