L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 16 de noviembre de 2015


POLLO AL AJILLO (Receta de Mari Carmen Navarro)

Disculpar la calidad de la foto, pero la hice corriendo y ni miré si había salido bien..
Esta receta cada uno la hace a su manera y todas están buenas, yo os digo como lo he hecho yo.


INGREDIENTES
-Pollo a trocitos pequeños
-Ajos
-Vino blanco
-Laurel, tomillo, romero y perejil
-Almendras picadas (esto no lo suelo poner nunca, pero esta vez si)

PREPARACIÓN
Poner bastante cantidad de aceite y sofreír en él a fuego bajo el pollo, a mitad cocción añadir los ajos a los que le habremos dado un cortecito y el laurel. Cuando esté ya de un color dorado añadir un buen vaso de vino blanco, el romero y el tomillo y dejar a fuego bajo unos 5 minutos. A última hora añadir las almendras y el perejil picado.




POLLASTRE AMB ALLADA (Recepta de Mari Carmen Navarro)

Disculpar la qualitat de la foto, però la vaig fer corrent i ni vaig mirar si havia eixit bé..
Aquesta recepta cadascun la fa a la seua manera i totes estan bones, jo us dic com ho he fet jo.


INGREDIENTS
-Pollastre a trossets xicotets
-Alls
-Va venir blanc
-Llorer, timó, romaní i julivert
-Ametles picades (açò no ho solc posar mai, però aquesta vegada si)

PREPARACIÓ
Posar bastant quantitat d'oli i sofregir en ell a foc sota el pollastre, a meitat cocció afegir els alls als quals li haurem donat un tall i el llorer. Quan estiga ja d'un color daurat afegir un bon got de vi blanc, el romaní i el timó i deixar a foc sota uns 5 minuts. A última hora afegir les ametles i el julivert picat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario