L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 16 de noviembre de 2015


CALDERETA DE ARROZ CON MARISCO (Receta de Mari Carmen Navarro)

No es necesario gastar mucho para comer un buen arroz de marisco...Con cariño y una bolsa de preparado de paella de Mercadona me ha salido un arroz para chuparse los dedos!!!

INGREDIENTES
-1 bolsa de preparado de paella congelada ( yo no la he puesto entera)
-1 trozo de puerro
-4 ajos
-1 trozo de pimiento rojo
-2 tomates de pera rallado
-1 pastilla de caldo
-Pimentón dulce, tomillo, laurel.

PREPARACIÓN
Cortar 2 ajos, el pimiento rojo y el puerro a trocitos, rehogar , los otros 2 ajos rehogarlos también ,pero ponerlos chascados, poner el tomate y cuando ya esté todo bien sofrito poner el pimentón dulce y agua, la pastilla de caldo y la bolsa del preparado para paella.
Dejar que se cocine todo junto un ratito, con el laurel y el tomillo, poner el arroz y cocinar unos 20 minutos.


CALDERETA D'ARRÒS AMB MARISC (Recepta de Mari Carmen Navarro)

No és necessari gastar molt per a menjar un bon arròs de marisc...Amb afecte i una borsa de preparat de paella de Mercadona m'ha eixit un arròs per a xuclar-se els dits!!!

INGREDIENTS
-1 borsa de preparat de paella congelada ( jo no l'he posat sencera)
-1 tros de porro 
-4 alls
-1 tros de pebrot roig
-2 tomaques de pera rallat
-1 pastilla de brou
-Pimentó dolç, timó, llorer.

PREPARACIÓ
Tallar 2 alls, el pebrot roig i el porro a trossets, ofegar , els altres 2 alls ofegar-los també ,però posar-los xafats, posar la tomaca i quan ja estiga tot ben sofregit posar el pimentó dolç i aigua, la pastilla de brou i la borsa del preparat per a paella.
Deixar que es cuine tot junt una estoneta, amb el llorer i el timó, posar l'arròs i cuinar uns 20 minutos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario