ROLLO DE MAZAPÁN (Receta de Concepción Ribelles Canet)
INGREDIENTES
-250 gr de almendra molida
-250 gr de calabazate rayado
-250 gr de azúcar
-6 huevos
-Azúcar quemado
ELABORACIÓN
Se carameliza el molde y se mezclan todos los ingredientes, se ponen en el molde al baño Maria con el horno precalentado a 170 grados hasta que esté dorado, luego se baja a 100 grados hasta que esté más morenito (yo no calculo el tiempo, hago la técnica del palillo) se deja enfriar y se desmolda.
ROTLLO DE MASSAPÀ (Recepta de Concepción Ribelles Canet)
INGREDIENTS
-250 gr d'ametla mòlta
-250 gr de carabassat rallat
-250 gr de sucre
-6 ous
-Sucre cremat
ELABORACIÓ
Es carameliza el motle i es barregen tots els ingredients, es posen en el motle al bany Maria amb el forn precalfat a 170 graus fins que estiga daurat, després es baixa a 100 graus fins que estiga més morenet (jo no calcule el temps, faig la tècnica de l'escuradents) es deixa refredar i es desemmotlla.
INGREDIENTS
-250 gr d'ametla mòlta
-250 gr de carabassat rallat
-250 gr de sucre
-6 ous
-Sucre cremat
ELABORACIÓ
Es carameliza el motle i es barregen tots els ingredients, es posen en el motle al bany Maria amb el forn precalfat a 170 graus fins que estiga daurat, després es baixa a 100 graus fins que estiga més morenet (jo no calcule el temps, faig la tècnica de l'escuradents) es deixa refredar i es desemmotlla.
No hay comentarios:
Publicar un comentario