L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
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El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

lunes, 23 de noviembre de 2015


TORTA DE CHOCOLATE (Receta de Amparo Martínez Sebastià)

INGREDIENTES
-4 huevos
-2 postres de trufa la lechera
De la medida del postre:
-2 de harina
-2 de azúcar
-1'5 de aceite (yo pongo de oliva)
-2 de chocolate en polvo (de cocinar a la taza, no soluble)
-1 sobre de levadura royal
Para la cobertura y relleno:
-1 tableta de chocolate para postres
-1 cucharada de mantequilla
-1/2 brick pequeño de nata de cocina (yo lo puse entero para que no quede tan espeso)

ELABORACIÓN
Se mezclan todos los ingredientes por este orden: los huevos, el azúcar, la trufa y el aceite y por último la levadura, el chocolate y la harina. Verter en un molde redondo engrasado y al horno 45 minutos a 170 grados. Yo la hice el día anterior y así ya está fría para partirla y rellenarla, después se tapa y se cubre con el chocolate fundido. Es muy jugosa y está buenísima.


TORTÀ DE XOCOLATA (Recepta d'Amparo Martínez Sebastià)

INGREDIENTS
-4 ous
-2 postres de tòfona la lletera
De la mesura de les postres:
-2 de farina 
-2 de sucre
-1'5 d'oli (jo pose d'oliva)
-2 de xocolata en pols (de cuinar a la tassa, no soluble)
-1 sobre de llevat royal
Per a la cobertura i farcit: 
-1 tableta de xocolata per a postres
-1 cullerada de mantega 
-1/2 brick xicotet de nata de cuina (jo ho vaig posar sencer perquè no quede tan espès)


ELABORACIÓ
Es barregen tots els ingredients per aquest ordre: els ous, el sucre, la tòfona i l'oli i finalment el llevat, la xocolata i la farina. Abocar en un motle redó greixat i al forn 45 minuts a 170 graus. Jo la vaig fer el dia anterior i així ja està freda per a partir-la i emplenar-la, després es tapa i es cobreix amb la xocolata fosa. És molt sucosa i està boníssima

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