L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

domingo, 22 de noviembre de 2015


ENSALADILLA DE LLAGOSTINS (Recepta de Meritxell Ivàñez Seguí)

INGREDIENTS
- 3 creïlles
- 3 ous
- 2 carlotes
- 400 grams de llagostins
- 1 llauna de tonyina
- Sal
- Táperes o olives
- Per a la maionesa: 1 ou, oli de girasol, sal i vinagre


ELABORACIÓ
Posar a bollir les creïlles pelades a trossos i les carlotes també. A bollir també els ous amb sal perquè després es pelen bé. Pelar els llagostins i tallar-los a trocets (reservem alguns per decorar). Quan estiga tot cuit, xafar-ho amb una forquilla, quan estiga fred, afegir els llagostins, la tonyina, la maionesa i decorar amb llagostins i algunes táperes o olives.


ENSALADILLA DE LANGOSTINOS (Receta de Meritxell Ivàñez Seguí)

INGREDIENTES
- 3 patatas
- 3 huevos
- 2 zanahorias
- 400 gramos de langostinos
- 1 lata de atún
- Sal
- Alcaparras u olivas
- Para la mayonesa: 1 huevo, aceite de girasol, sal y vinagre


ELABORACIÓN
Poner a hervir las patatas peladas a trozos y las zanahorias también. A hervir también los huevos con sal porque después se pelan bien. Pelar los langostinos y cortarlos a trocitos (reservamos algunos para decorar). Cuando esté todo cocido, chafarlo con un tenedor, cuando esté frío, añadir los langostinos, el atún, la mayonesa y decorar con langostinos y algunas alcaparras u olivas.


No hay comentarios:

Publicar un comentario