COCA DE CHOCOLATE (Receta de Paz Carceller)
INGREDIENTES
-6 huevos
-2 vasitos de azúcar
-2 yogures de chocolate ( en consum hay unos de nestle)
-2 vasitos ( del yogur) de harina
-2 vasitos de cacao en polvo
-2 vasitos de aceite
-2 sobres de royal-Si quieres ralladura de limón o naranja
ELABORACIÓN
Se montan las claras a punto de nieve y se añade el azúcar, las yemas , los yogures, el aceite, harina y cacao y el royal. Se bate todo bien. Y al horno 45 min ( depende del horno)
Se cubre con azúcar glace .
A mi no me quedaba . Se lo pondré mañana.
Está muy buena y la puedes tomar como bizcocho o usar de base para tartas.
Se cubre con azúcar glace .
A mi no me quedaba . Se lo pondré mañana.
Está muy buena y la puedes tomar como bizcocho o usar de base para tartas.
COCA DE XOCOLATA (Recepta de Paz Carceller)
INGREDIENTS
-6 ous
-2 gotets de sucre
-2 iogurts de xocolata ( en consum hi ha uns de nestle)
-2 gotets ( del iogurt) de farina
-2 gotets de xocolata en pols
-2 gotets d'oli
-2 sobres de royal
-Si vols ralladura de llimó o taronja
ELABORACIÓ
Es munten les clares a punt de neu i s'afig el sucre, les gemmes , els iogurts, l'oli, farina i la xocolata en pols i el royal. Es bat tot ben. I al forn 45 min ( depèn del forn)
Es cobreix amb sucre glace .
Al meu no em quedava . Li'l posaré matí.
Està molt bona i la pots prendre com a bescuit o usar de base per a pastissos .
INGREDIENTS
-6 ous
-2 gotets de sucre
-2 iogurts de xocolata ( en consum hi ha uns de nestle)
-2 gotets ( del iogurt) de farina
-2 gotets de xocolata en pols
-2 gotets d'oli
-2 sobres de royal
-Si vols ralladura de llimó o taronja
ELABORACIÓ
Es munten les clares a punt de neu i s'afig el sucre, les gemmes , els iogurts, l'oli, farina i la xocolata en pols i el royal. Es bat tot ben. I al forn 45 min ( depèn del forn)
Es cobreix amb sucre glace .
Al meu no em quedava . Li'l posaré matí.
Està molt bona i la pots prendre com a bescuit o usar de base per a pastissos .
( Receta de Mari Carmen Navarro)
Esta tarta está hecha con el bizcocho de chocolate que hizo Paz Carceller Llaneza, lo he rellenado de crema pastelera y decorado con almendras laminadas y chocolate blanco. Es para la comida de mañana, el bizcocho está muy jugoso, imagino que estará buenísima...
( Recepta de Mari Carmen Navarro)
Aquest pastís està fet amb el bescuit de xocolata que va fer Paz Carceller, l'he emplenat de crema pastissera i decorat amb ametles laminades i xocolata blanca. És per al menjar de matí, el bescuit està molt sucós, imagine que estarà boníssima...
Aquest pastís està fet amb el bescuit de xocolata que va fer Paz Carceller, l'he emplenat de crema pastissera i decorat amb ametles laminades i xocolata blanca. És per al menjar de matí, el bescuit està molt sucós, imagine que estarà boníssima...
No hay comentarios:
Publicar un comentario