L'objectiu d'este grup és l'intercanvi de receptes de cuina tradicionals i actuals, així com un espai obert per a compartir informació i consells i, al mateix temps, intentar que les nostres receptes tradicionals no es perden.
QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCION TOTAL O PARCIAL DE LOS CONTENIDOS EXPUESTOS EN ESTE BLOG.
El objetivo de este grupo es el intercambio de recetas tradicionales y actuales, así como una espacio abierto para compartir información y consejos y al mismo tiempo intentar que nuestras recetas tradicionales no se pierdan.

jueves, 19 de noviembre de 2015


COCA DE CABELLO DE ÁNGEL CON NUECES (Receta de Paquita Comes)


Esta coca la hice para el cumple de mi nieta es muy fácil y gustó mucho a todos

INGREDIENTES 
-Una lámina de hojaldre
-Un bote pequeño de cabello de ángel
-Cerezas en almíbar a gusto
-Nueces

ELABORACIÓN 
Extender el hojaldre y pinchar con un tenedor, repartir el cabello de ángel por todo y adornar con nueces y cerezas. La ponemos al horno a 170 grados e ir controlando hasta que esté dorado el hojaldre, espero que os guste.


COCA DE CABELL D'ÁNGEL AMB NOUS (Recepta de Paquita Comes)

Aquesta coca la vaig fer per al compleix de la meua néta és molt fàcil i agradà molt 

tots INGREDIENTS 
-Una làmina de pasta fullada 
-Un pot xicotet de cabell d'àngel 
-Cireres en almívar a gust 
-Nous

ELABORACIÓ 
Estendre la pasta fullada i punxar amb una forqueta, repartir el cabell d'àngel per tot i adornar amb nous i cireres. La posem al forn a 170 graus i anar controlant fins que estiga daurat la pasta fullada, espere que us agrade.

No hay comentarios:

Publicar un comentario